Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 29 apr, 2023

Degerfors – Djurgården (30/4): Stream, speltips & odds

degerfors djurgården speltips stream

Vad: Degerfors – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 30/4, kl. 17:30
Vart: Stora Valla
Stream: > Discovery Plus
Speltips: 1X (2.06 hos Expekt)

Degerfors och Djurgården möts på söndag kväll, den 30 maj klockan 17:30. Ta här del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama mötet online.

Djurgården siktar på att ta årets första bortaseger, när man åker till Stora Valla för att spela emot Degerfors. Degerfors å sin sida, ska försöka undvika att åka på sin tredje raka förlust. Och hemma på Stora Valla har man gjort det bra mot Djurgården tidigare.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen, med allt ifrån speltips till information om hur ni gör för att live streama Degerfors – Djurgården!

1X (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Djurgaarden vs Degerfors Match Outcome
Match Starts 30/04 17:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Det är oklart vem Djurgården kommer att ställa i sitt mål, nu när Jacob Widell-Zetterström är skadad. Antingen blir det Tommi Vaiho, som stod mot Göteborg, eller André Picornell, som stod mot Halmstad.
 • Djurgården har spelat två bortamatcher den här säsongen, och inte vunnit någon av dem.
 • Djurgårdens två senaste allsvenska besök på Stora Valla har slutat i förluster.
Allsvenskan

30th April 2023 - 15:30

Stora Valla

Djurgaarden

Match Ended
Degerfors

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.6

Average goals scored

2/12

Matches were draws

83%

Goals scored in first half

Cup Final Stage

2024

Djurgaarden

3

Degerfors

0

Allsvenskan

2023

Djurgaarden

4

Degerfors

1

2022

Djurgaarden

0

Degerfors

3

2022

Djurgaarden

3

Degerfors

1

2021

Degerfors

2

Djurgaarden

3

2021

Degerfors

2

Djurgaarden

0

Club Friendlies

2021

Degerfors

2

Djurgaarden

2

2021

Djurgaarden

2

Degerfors

2

2014

Djurgaarden

2

Degerfors

0

2012

Degerfors

0

Djurgaarden

2

Cup Grp. 3

2018

Djurgaarden

6

Degerfors

0

Cup Grp. 6

2017

Djurgaarden

1

Degerfors

2

Streama Degerfors – Djurgården

Vill ni hitta en Degerfors – Djurgården live stream att se direktsänt på nätet krävs inte särskilt mycket ansträngning. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen på internet är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Välj själva om ni ska ha igång er Degerfors IF – Djurgårdens IF stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg går det dessutom bra att koppla över er fotboll stream av matchen till TV-skärmen, för att se mötet direkt på TV.

Vi är relativt övertygade om att ni som väljer att streama Degerfors – Djurgården kommer att bli nöjda med ert beslut. Det är toppenkvalitet på både bild och ljud, och dessutom är kommentatorerna till matchen kunniga.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Degerfors – Djurgården

Degerfors – Djurgården speltips

Degerfors har sett skapliga ut under säsongsinledningen, men bara tagit poäng i en match. Man imponerade borta mot Hammarby men fick lämna matchen tomhänta och vann sedan övertygande mot Halmstad hemma. Därefter blev det en svag insats och förlust mot Mjällby, innan man gjorde en någorlunda ok insats mot Elfsborg men åkte på en ny förlust.

Nu ska Degerfors spela sin femte match för säsongen, och lär vara sugna på att ta en trepoängare. Man ställs emot Djurgården, som man gjort det bra emot de två föregående åren. År 2021 var det Victor Edvardsen som för Degerfors sänkte Djurgården genom två mål, varav ett från egen planhalva. När Edvardsen lämnat för just Djurgården fick Omar Faraj och Johan Bertilsson kliva fram och avgöra ifjol, och när dessa två nu båda har lämnat återstår det att se om någon annan axlar rollen som matchhjälte.

Djurgården har fått en ok start på säsongen, med sju poäng på fyra matcher. Man har fått ungefär vad man förtjänat poängmässigt, och har inte övertygat så pass mycket som man säkerligen hade hoppats. Allra senast blev det seger med 1-0 mot svaga IFK Göteborg.

Här tycker vi att favoritskapet på Djurgården blir lite väl stort. Degerfors har sett hyfsade ut, och på hemmaplan är man starka vilket man visat mot Djurgården förut. Vi väljer att spela 1X till 2.06 gånger pengarna. Spelet finnes hos Expekt.

 • Vårt speltips: 1X
 • Odds: 2.06
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Degerfors – Djurgården är tagna från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och har många bra odds. Titta också in gratis & riskfria bets innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta gärna in fler odds på Degerfors – Djurgården. Ni finner tre spelförslag nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.70
Under 2,5 mål 2.16
Båda lag gör mål – Nej 2.20

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar