Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 jun, 2022

Degerfors – AIK (26/6): Stream, speltips & odds

AIK Degerfors speltips stream

Degerfors och AIK möts i den allsvenska återstarten. Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Degerfors – AIK live stream.

Två lag som stått för helt skilda vårsäsonger drabbar samman i återstarten av Allsvenskan den 26 juni. Degerfors är i högsta grad indragna i bottenstriden, medan AIK ligger på andra plats och har siktet inställt på SM-guld.

Degerfors har onekligen inte fått det att stämma, medan AIK plockar hem poäng som vanligt. Ta del av vårt speltips på matchen, och se hur ni gör för att live streama Degerfors IF – AIK.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Degerfors IF – AIK
Matchstart Kl. 15:00, den 26/6
Vart: Stora Valla
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Hammarby vinner (1,55 hos Bet365)

Inför matchen

  • AIK har stått för Allsvenskans största profilvärvning under sommaren, i form av John Guidetti.
  • Degerfors riskerar att tappa sin offensiva stjärna Abdelrahman Saïdi, som lockar till sig intresse från både Malmö och Hammarby.
  • Ifjol vann Degerfors hemmamötet mot AIK med 2-1, efter två mål från Victor Edvardsen.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’kPfdaVIe3vdTa86XruK33nzmIFRq15z1RUmcdqYj’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Degerfors – AIK online

Det är inte alls svårt att hitta en Degerfors – AIK live stream att se direktsänt på nätet. Allt ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och att där köpa ett sportabonnemang. När det är avklarat kan ni se alla matcher från Allsvenskan live, från valfri enhet.

Ni väljer alltså själva om ni ska titta på er Degerfors – AIK stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningen för på Discovery Plus är av hög kvalitet, vilket kan vara skönt att veta för er som ska live streama Degerfors – AIK. Ljud och bild är av högsta klass, och så även kommentatorerna.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Degerfors – AIK direkt

Speltips & odds: Degerfors – AIK

Degerfors har inte haft någon rolig vår. Laget harvar i botten, och har bara tagit poäng i två matcher. Man lyckades besegra nykomlingarna GIF Sundsvall och Helsingborgs IF, men annars har det blivit idel förluster.

AIK har gått starkt under våren, ven om man inte har imponerat alltför mycket. Man ångar fram på klassiskt AIK-vis, alltså. Inför säsongen värvade man stjärnan Jordan Larsson, som ser ut att bli kvar åtminstone över juli månad. Nu har man dessutom förstärkt laget med John Guidetti, som bidrar med både kvalitet och stjärnglans till en redan profilstark trupp.

Ifjol vann Degerfors den här matchen med 2-1, efter att Victor Edvardsen hittat nätet två gånger om. Edvardsen är dock inte kvar i laget längre, och man ser ut att vara ett mycket sämre lag i år. AIK har å sin sida varit ett av seriens starkaste lag under våren, har nu fått välbehövlig vila och dessutom förstärkt med Guidetti.

Vi tror att AIK vinner denna match, mot en av de stora nedflyttningskandidaterna. Den raka 2:an spelas till 1,55 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 1,55
  • Spelsida: Bet365

Ni får mer än gärna titta in oddsbonusar att spela med.

Annan betting på matchen

Ni är välkomna att ta er en titt på fler odds på Degerfors – AIK. Nedan finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,95
Över 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,07

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar