Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 10 okt, 2021

Danmark – Österrike, 12/10: Speltips & stream

Danmark – Bosnien och Hercegovina, 6/6: Speltips & stream

Inget talar för att Danmarks fantastiska svit i VM-kvalet ska brytas när Österrike gästar dem.

Danmark har ett perfekt facit efter 7 omgångar, med samtliga segrar och inte ett enda insläppta mål.

Österrike, som är hårt skadedrabbat, har underpresterat och parkerar på en 4:e plats, med 3 omgångar kvar.

Allt annat än en seger till Danmark vore en ren skräll.

Vad: Danmark – Österrike, VM-kval
Avspark: Den 2021-10-12, kl. 20:45
Vart: Parken
TV-kanal: Cmore
Speltips: Danmark -1 (Odds: 1.92 hos Bet365)

Det är inne hos Bet365 som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet.

Danmark – Österrike stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Danmark och Österrike från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Danmark – Österrike så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Danmark – Österrike live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Danmark – Österrike stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Danmark – Österrike

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

Speltips & odds

Att Danmark med förbundskaptenen Kasper Hjulmand har lyckats samla en full port, 21 poäng, efter 7 omgångar är helt magiskt. Vilken succé! Att de på vägen har klarat av att hålla så pass tätt bakåt att de inte ens har släppt in något mål är nästan otänkbart. Ingen annan nation har lyckats med detta.

Ingen annan nation har heller lyckats med att näta så många mål framåt. Att göra 26 mål under tiden är världsklass. Det är nästan 4 mål i snitt, per landskamp.

I förra veckan blev det en ny storseger i Moldavien, där Andreas Skov Olsen blev matchhjälten med ett mål och 2 assister. De övriga målen nätades av Simon Kjaer på straff, Christian Norgaard och Joakim Maehle. Redan innan pausvilan hade Danmark en 4-0 ledning. Den 2:a halvleken spelades bara av.

En seger över Österrike kan leda till en säkrad VM biljett, förutsatt att tabelltvåan Skottland, som har 7 poäng färre, tappar poäng mot Färöarna.

Även om Österrikes chans till att få spela VM ännu inte är över så är det 4 poäng upp till skottarna. Formen är iskall, även om det blev en seger senast mot Färöarna.

Annars har kvalet varit en stor besvikelse, där de totalt har skrapat ihop 10 poäng. Det har blivit 3 förluster. Först hemma mot Danmark med 0-4, sedan i Israel med 2-5 och nyligen hemma mot Skottland.

Positivt är att Österrike tog 3 poäng mot Färöarna, efter 2 raka förluster, där Konrad Laimer och Marcel Sabitzer nätade.

Men Österrike har stora avbräck. Deras två bästa spelare i Christoph Baumgartner och Marko Arnautovic har fått lämna truppen med skador. Sedan tidigare är Valentino Lazaro, Philipp Lienhart och Aleksandar Dragovic borta.

Med dessa förutsättningar och stora besvikelser i ryggen blir det svårt att bryta Danmarks 100% rekord.

I och med att danskarna är fyllda med självförtroende, efter storsegern i Moldavien, kan de mycket väl rida på den vågen.

Då kan även detta möte sluta med en storseger för Leipzig.

Odds på en rak dansk seger är bra. Fast ännu bättre odds fås på handikapp spelet -1 till Danmark. Då rättas spelet som en förlust vid oavgjort eller Österrike seger. Insatsen tillbaka om Danmark bara vinner med ett mål, exempelvis 1-0. Vinst om Danmark vinner med fler än ett mål i skillnad, exempevis 2-0.

Därför faller spelet på att Danmark täcken den asiatiska handikapplinan på -1 mål i matchen.

  • Vårt speltips: Danmark -1 mål Asian Handicap
  • Odds: 1.92
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Danmarks möjlig startuppställning:

Schmeichel; Wass, Kjaer, Vestergaard, Larsen; Jensen, Norgaard, Delaney; Daramy, Dolberg, Skov Olsen.

Österrikes möjlig startuppställning:

Bachmann; Trimmel, Posch, Hinteregger, Alaba; Grillitsch, Laimer, Sabitzer; Kainz, Kara, Gregoritsch.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar