Danmark - Österrike, 12/10: Speltips & stream

NIZHNY NOVGOROD, RUSSIA - JULY 01: Team photo Denmark Kasper Schmeichel of Denmark Andreas Cornelius of Denmark Henrik Dalsgaard of Denmark Henrik Dalsgaard of Denmark Andreas Christensen of Denmark Simon Kjaer of Denmark Christian Eriksen of Denmark Thom

 

Inget talar för att Danmarks fantastiska svit i VM-kvalet ska brytas när Österrike gästar dem.

Danmark har ett perfekt facit efter 7 omgångar, med samtliga segrar och inte ett enda insläppta mål.

Österrike, som är hårt skadedrabbat, har underpresterat och parkerar på en 4:e plats, med 3 omgångar kvar.

Allt annat än en seger till Danmark vore en ren skräll.

 

Vad: Danmark – Österrike, VM-kval
Avspark: Den 2021-10-12, kl. 20:45
Vart: Parken
TV-kanal: Cmore
Speltips: Danmark -1 (Odds: 1.92 hos Bet365)

 

Det är inne hos Bet365 som vi hittar oddsen inför matchen. Där kan du spela på bra odds inför VM kvalet.

Danmark – Österrike stream

Det är inne hos Cmore som du kan streama Danmark och Österrike från VM kvalet. Du kommer att kunna bli medlem helt gratis på deras hemsida.

För att sedan kunna se fotboll via live stream från Danmark – Österrike så krävs ett abonnemang. Du behöver med andra ord uppgradera ditt konto till ett premium. Du kan välja mellan flera olika paket som Cmore erbjuder dig att köpa. Var noga med att se till att paketet du väljer ger dig tillgång till Danmark – Österrike live stream.

För att så snabbt som möjligt kunna komma igång med att sända Danmark – Österrike stream så har vi skapat en lista. Där hittar du vilka steg som krävs för att se VM kvalet.

  • Klicka dig till Cmore
  • Registrera ett konto helt gratis
  • Välj ett abonnemang
  • Gå till alla live streams
  • Starta live stream för Danmark – Österrike

 

Det är fullt möjligt att använda dig av både dator och mobil om du vill se matchen. Du kommer utan problem kunna öppna matchen i den enhet som passar dig allra bäst.

 

Speltips & odds

 

Att Danmark med förbundskaptenen Kasper Hjulmand har lyckats samla en full port, 21 poäng, efter 7 omgångar är helt magiskt. Vilken succé! Att de på vägen har klarat av att hålla så pass tätt bakåt att de inte ens har släppt in något mål är nästan otänkbart. Ingen annan nation har lyckats med detta.

Ingen annan nation har heller lyckats med att näta så många mål framåt. Att göra 26 mål under tiden är världsklass. Det är nästan 4 mål i snitt, per landskamp.

I förra veckan blev det en ny storseger i Moldavien, där Andreas Skov Olsen blev matchhjälten med ett mål och 2 assister. De övriga målen nätades av Simon Kjaer på straff, Christian Norgaard och Joakim Maehle. Redan innan pausvilan hade Danmark en 4-0 ledning. Den 2:a halvleken spelades bara av.

En seger över Österrike kan leda till en säkrad VM biljett, förutsatt att tabelltvåan Skottland, som har 7 poäng färre, tappar poäng mot Färöarna.

Även om Österrikes chans till att få spela VM ännu inte är över så är det 4 poäng upp till skottarna. Formen är iskall, även om det blev en seger senast mot Färöarna.

Annars har kvalet varit en stor besvikelse, där de totalt har skrapat ihop 10 poäng. Det har blivit 3 förluster. Först hemma mot Danmark med 0-4, sedan i Israel med 2-5 och nyligen hemma mot Skottland.

Positivt är att Österrike tog 3 poäng mot Färöarna, efter 2 raka förluster, där Konrad Laimer och Marcel Sabitzer nätade.

Men Österrike har stora avbräck. Deras två bästa spelare i Christoph Baumgartner och Marko Arnautovic har fått lämna truppen med skador. Sedan tidigare är Valentino Lazaro, Philipp Lienhart och Aleksandar Dragovic borta.

Med dessa förutsättningar och stora besvikelser i ryggen blir det svårt att bryta Danmarks 100% rekord.

I och med att danskarna är fyllda med självförtroende, efter storsegern i Moldavien, kan de mycket väl rida på den vågen.

Då kan även detta möte sluta med en storseger för Leipzig.

Odds på en rak dansk seger är bra. Fast ännu bättre odds fås på handikapp spelet -1 till Danmark. Då rättas spelet som en förlust vid oavgjort eller Österrike seger. Insatsen tillbaka om Danmark bara vinner med ett mål, exempelvis 1-0. Vinst om Danmark vinner med fler än ett mål i skillnad, exempevis 2-0.

Därför faller spelet på att Danmark täcken den asiatiska handikapplinan på -1 mål i matchen.

 

 

  • Vårt speltips: Danmark -1 mål Asian Handicap
  • Odds: 1.92
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Danmarks möjlig startuppställning:

Schmeichel; Wass, Kjaer, Vestergaard, Larsen; Jensen, Norgaard, Delaney; Daramy, Dolberg, Skov Olsen.

 

Österrikes möjlig startuppställning:

Bachmann; Trimmel, Posch, Hinteregger, Alaba; Grillitsch, Laimer, Sabitzer; Kainz, Kara, Gregoritsch.

 

 

Nyheter

VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
2 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman