Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 maj, 2021

Chelsea – Leicester City, 15/5: Stream, speltips & odds

Chelsea Leicester stream speltips

Chelsea och Leicester City möts i FA-cupfinalen! Här är vårt speltips till matchen, och här finner ni även information om hur ni gör för att streama Chelsea – Leicester City online!

Chelsea och Leicester City är lagen som tagit sig hela vägen till final i FA-cupen. På lördag kväll 15/5 möts dem, på Wembley Stadium. Tar Chelsea en ny FA-cuptitel, eller lyckas Leicester med bedriften att vinna turneringen för första gången i klubbens historia?

Vi ger er allt inför matchen. Ta del av speltips och läs även om hur ni hittar er Chelsea – Leicester City live stream.


Streama FA-cupen på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Chelsea – Manchester City
Matchstart Kl. 18:15, den 15/5
Vart: Wembley
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Chelsea vinner (1,90 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Chelsea slog ut Manchester City i semifinalen, och Sheffield United i kvartsfinalen.
  • Leicester City skickade hem Southampton i semin, och besegrade Manchester United i kvarten.
  • Lagen möts i Premier League bara tre dagar efter FA-cupfinalen, i en viktig match om att sluta topp fyra.

Streama Chelsea – Leicester City online

Det är inte särskilt svårt att streama Chelsea – Leicester City online. Det enda ni behöver göra för att se finalen av FA-cupen är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Där visas alla matcher från FA-cupen. Skaffa ett Bet365-konto och börja se matchen live.

Du kommer att se din Chelsea – Leicester stream med hög kvalitet. Såväl bild som ljud på din fotboll stream är av bästa klass, och det är möjligt att se din match från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Streama FA-cupfinalen, Chelsea – Manchester City!

Speltips inför matchen

Sedan Thomas Tuchel tog över Chelsea har laget kanske spelat hela Europas bästa fotboll. Försvaret stabiliserades direkt, ett bollhållande spel etablerades och sakta men säkert började spelet och målskyttet att rulla på.

Förutom förlusten i senaste ligamatchen, mot Arsenal, har Chelsea endast förlorat en match under Thomas Tuchels styre. Det var den där galna 2-5-matchen mot Crystal Palace, ett typ av resultat vi bara ser under en sån här corona-säsong. Annars har trepoängarna inkasserats och nollorna hållits.

Även i Champions League har Chelsea gått bra, slagit ut Atlético Madrid, Porto och Real Madrid, och kvalificerat sig för finalen. Detsamma gäller FA-cupen, där man i semifinalen skickade Pep Guardiolas Manchester City ur turneringen. Tuchels fantastiska prestationer skickar ett dåligt ljus över Frank Lampard, och det är intressant att fundera över hur titelkampen i Premier League sett ut om Tuchel haft ansvaret ända från början av säsongen.

I finalen av FA-cupen ställs Chelsea mot Leicester City, som också gör en fantastisk säsong. På vägen hit har man slagit ut lag som Brighton, Manchester United och Southampton. När Jamie Vardy hamnat i en svacka har Kelehi Iheanacho klivit fram, och James Maddison har hela tiden levererat mål och assist för laget.

När Leicester ställs mot Chelsea tror vi dock att de får det för tufft. Vi håller Chelsea som det starkare laget och spelar den raka 1:an till 1,90 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Chelsea vinner
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365
Chelsea Leicester stream speltips

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar