Bröndby - FC Köpenhamn, 11/4: Speltips & stream

Bröndby – FC Köpenhamn, 11/4: Speltips & stream

I Danmark ska Köpenhamnsderbyt mellan Bröndby – FC Köpenhamn spelas under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Bröndby – FC Köpenhamn stream.

Inför Köpenhamnsmötet mellan Bröndby – FC Köpenhamn under söndagen ger vi dig ett speltips och visar även hur du kan streama matchen. Lagen kommer med en förlust respektive en vinst i bagaget. Vi tror på ett oavgjort resultat i matchen under söndagseftermiddagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Bröndby Stadion, eller se hur ni hittar en Bröndby – FC Köpenhamn live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Bröndby – FC Köpenhamn
Matchstart Kl. 16:00, den 11/4
Vart: Bröndby Stadion, Köpenhamn
Live stream: > Streama matchen hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Oavgjort (3,40 hos Bet365)

Streama Bröndby – FC Köpenhamn

Det är lätt att streama Bröndby – FC Köpenhamn i Superligaen online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Bröndby – FC Köpenhamn

Speltips inför matchen

Under söndagseftermiddagen möter Bröndby – FC Köpenhamn varandra i ett hett Köpenhamnsderby. De senaste två mötena av fem lagen emellan har slutat i ett oavgjort resultat, två vinster för Bröndby och en FC Köpenhamns vinst (2-1, 1-1, 0-0, 1-2, 2-1).

Bröndby ligger på en andraplats i slutspelet i Superligaen med endast en poäng upp till serieledaren Midtjylland. Laget har sju poäng mer än söndagens motståndare, vilket talar för en bättre form över en längre tid än Köpenhamnskonkurrenten.

I Bröndbys senaste match förlorade de dock mot ovan nämnda Midtjylland med 1-0 på bortaplan efter mål av den reslige anfallaren Sory Kaba.

FC Köpenhamn åker över den danska huvudstaden för att ta sig an Bröndby i ett spännande Köpenhamnsderby under söndagen. Laget sladdar en aning i ligan och behöver ta igen ett försprång de andra topplagen har fått.

I FC Köpenhamns senaste match vann de med 2-1 mot Patrik Carlgrens Randers efter mål av Kamil Wilczek och Viktor Fischer. Vi tror att bortalaget är i detta möte med Bröndby tillräckligt hungriga att knappa in på de andra lagen som har ett sju poängs försprång och ta en poäng.

Vårt speltips

Historiken lagen emellan talar för jämna och tuffa matcher. Flera Köpenhamnsderbyn har slutat i oavgjorda resultat, vilket vi tror på även under söndagens möte. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i ett oavgjort resultat, till oddset 2.00 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort (Fulltidsresultat)

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Bröndby – FC Köpenhamn. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Bröndby vinner 3.00
Oavgjort 3.40
FC Köpenhamn vinner 2.30
Över 2,5 mål i matchen 1.85
Under 2,5 mål i matchen 1.95

Fler speltips

Marocko – Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Marocko - Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Spelbolag har Spanien som alldeles för höga favoriter i åttondelsfinalen i VM mot Marocko. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i matchen.
6 december, 2022 | Katten Jansson
Portugal – Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Portugal - Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Cristiano Ronaldo har aldrig gjort mål under utslagsrundorna i ett VM. Bryter han den sviten här? …
5 december, 2022 | Emil Sandberg
Brasilien – Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien - Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien och Sydkorea gör upp om en plats i kvartsfinal. Håller brassarna för trycket, och lyckas besegra Heung-Min Sons Sydkorea här? …
4 december, 2022 | Emil Sandberg