Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 30 jun, 2023

Brommapojkarna – AIK (1/7): Stream, speltips & odds

bp aik speltips stream

Vad: Brommapojkarna – AIK, Allsvenskan
Avspark: Den 1/7, kl. 15:00
Vart: Grimsta IP
Stream: > Discovery Plus
Speltips: AIK vinner (2.50 hos Expekt)

Brommapojkarna och AIK möts i återstarten av Allsvenskan. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att live streama mötet.

Brommapojkarna och AIK är två lag och klubbar som är i skilda världar just nu, sett till hur de mår sportsligt och även utanför planen. BP gör – så här långt in på året – sin bästa säsong någonsin, och ligger sexa i den allsvenska tabellen. AIK har stått för en katastrofvår och ligger näst sist.

Nu har Allsvenskan haft ett uppehåll, vilket var mer än välbehövligt för ”Gnaget”. Det blir intressant att se om man kan komma tillbaka från pausen på bästa sätt, genom att slå BP denna lördag. Ta här del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama mötet live.

AIK vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
AIK vs Brommapojkarna Match Outcome
Match Starts 01/07 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • AIK har precis brutit kontraktet med sin inlånade stjärna Viktor Fischer, som dessutom bestämt sig för att lägga ner karriären.
 • AIK:s tränare Andreas Brännström har varit ifrågasatt under våren, men trots att laget på nedflyttningsplats är han kvar på posten.
 • AIK har bara vunnit en enda match denna säsong, vilket var mot Hammarby.
Allsvenskan

01st July 2023 - 13:00

Grimsta IP

AIK

Match Ended
Brommapojkarna

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.7

Average goals scored

4/14

Matches were draws

85%

Goals scored in first half

Club Friendlies

2024

Brommapojkarna

0

AIK

3

2021

AIK

1

Brommapojkarna

2

2019

AIK

2

Brommapojkarna

2

Allsvenskan

2024

Brommapojkarna

2

AIK

2

2023

Brommapojkarna

2

AIK

2

2018

Brommapojkarna

0

AIK

2

2018

AIK

5

Brommapojkarna

1

2014

Brommapojkarna

0

AIK

4

2014

AIK

4

Brommapojkarna

2

2013

Brommapojkarna

0

AIK

6

2013

AIK

4

Brommapojkarna

0

2010

AIK

2

Brommapojkarna

1

2010

Brommapojkarna

0

AIK

0

2009

Brommapojkarna

1

AIK

2

See more

Streama Brommapojkarna – AIK

Det är inte svårt att live streama BP – AIK online på internet, och allt som krävs för att se matchen direktsänt på internet är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Allsvenskan live på nätet.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att ha igång din BP – AIK stream. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din direktsändning av fotbollen till TV-skärmen, och titta på matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli klart nöjda med er Brommapojkarna – AIK live stream. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av hög kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Brommapojkarna – AIK

Speltips & odds: Brommapojkarna – AIK

Brommapojkarna har överraskat hela Sverige den här säsongen. Laget tippades att sluta sist av i princip alla experter, klart efter den andra nykomlingen, Halmstads BK. Men BP har inte bara gjort en bättre säsongsstart än HBK, utan man har gjort det bättre än majoriteten av de allsvenska lagen. Med tolv omgångar spelade ligger man på sjätte plats, och man har dessutom spelat en match mindre än vissa av lagen. BP mår otroligt bra för tillfället.

AIK mår inte direkt lika lysande. Man förstärkte med det ena stora namnet efter det andra inför denna säsong, men ingen av nyförvärven har lyckats fullt ut. De flesta har till och med misslyckats. De två största värvningarna Jimmy Durmaz och Viktor Fischer har bänkats i fler matcher än de har startat, och nu sägs AIK vilja avbryta lånet med Fischer i förtid. Problemet är att hans klubb Royal Antwerp inte vill ha tillbaka dansken.

I en match mellan BP och AIK ska AIK egentligen vara stora favoriter, men här är man bara väldigt knappa sådana. Även om AIK varit helt under isen under våren är det ett faktum att man truppmässigt är klart bättre än Brommapojkarna. Nu har man fått ett uppehåll och då kunnat få någon form av arbetsro och framför allt tid att få i ordning på laget och spelet. Då tror vi att ”Gnaget” vinner detta derby mot BP.

Vi spelar den raka 2:an, som erbjuds till 2.50 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: AIK vinner
 • Odds: 2.50
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på BP – AIK finner ni hos Expekt Sverige. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige, och där finner ni många bra odds. Se också bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se ytterligare odds på BP – AIK här under.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.57
Över 2,5 mål 1.90
Under 2,5 mål 1.90

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar