Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jan, 2022

Brentford – Manchester United, 19/1: Stream, speltips & odds

Brentford Manchester United speltips stream

Brentford tar emot Manchester United i en spännande Premier League-match. Är ett formsvagt Brentford vad United behöver för att återgå till en vinnande trend? Ta del av speltips och hitta er live stream till matchen!

Brentford och Manchester United är två lag vars resultat gått emot dem under de senaste veckorna. Då är det en biljett in på rätt spår för dem båda – men endast ett lag kan dra nytta av den chansen. Vi ser med spänning fram emot matchen på Brentford Community Stadium, och här ger vi er förutsättningarna inför den.

Ta del av vårt speltips till mötet, och se hur ni gör för att live streama Brentford – Manchester United live.

Streama fotboll från Europa

Se matcher direkt via Bet365!

Vad: Brentford – Manchester United
Matchstart Kl. 21:00, den 19/1
Vart: Brentford Community Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Man United vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Brentford har förlorat fyra av sina fem senaste matcher.
  • Manchester United kommer från ett tungt poängtapp, där man tappade en tvåmålsledning till oavgjort mot Aston Villa.
  • Detta är det första mötet lagen emellan denna säsong, då matchen i höstas sköts upp på grund av corona.

Streama Brentford – Manchester United live

Det är inte särskilt svårt att live streama Brentford – Manchester United direktsänt på nätet. För att kunna streama Premier League live behöver ni bara skapa ett konto på Viaplay, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni sätta igång er Brentford – Manchester United live stream, och se matchen direkt från valfri plattform.

Det är upp till dig att välja vilken enhet du ska välja för att se din Brentford – Manchester United stream. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Brentford – Manchester United online!

Speltips & odds: Brentford – Manchester United

Brentford har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, och den nykomlingen som gick så bra i början av säsongen har börjat dala. Men det är i och för sig normalt för nykomlingar, som oftast brukar vara som bäst under säsongsinledningen. Laget har trots allt god marginal till de hopplösa tre-fyra lagen längst ner, och i skrivande stund har man hela tio poäng till godo till 18:e-placerade Norwich.

Nu ryktas det om storförvärv till Brentford. Christian Eriksen står utan klubb och klubben ska ha erbjudit honom ett kontrakt fram till sommaren, med option på ett års förlängning. Klubben har dansk tränare, sju danska spelare och dessutom är klubbägarna även ägare av FC Midtjylland, så det finns en del danskkopplingar.

Manchester United har inte heller någon bra period i ryggen, precis som vanligt under de senaste tio åren. I den senaste matchen såg man ut att ta en tung seger borta mot Aston Villa, då man länge ledde matchen med två mål. Men sen byttes Coutinho in. Brassen bjöd på assist och mål, och matchen slutade 2-2.

Mot Aston Villa saknades Cristiano Ronaldo, men nu är han tillbaka. Det innebär ett stort positivt tillskott. Mot Villa spelade förresten Anthony Elanga, och gjorde bra ifrån sig. Han väntas få chansen ute på vänsterkanten även denna match, och i mittlåset finner vi Victor Nilsson Lindelöf hos United samtidigt som Pontus Jansson spelar från start hos Brentford. En riktig svenskmatch alltså!

Med tanke på Brentfords svaga form, och med tanke på att United får tillbaka Ronaldo och dessutom varit starka på bortaplan länge, tror vi att United vinner denna match. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 1,80 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Manchester United vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni en Bet365-recension, som vi har skrivit. Där ger vi er våra synpunkter på bettingsidan.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar