Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 aug, 2021

Brasilien – Spanien: Stream & speltips (OS-final herrar)

Brasilien Spanien OS-final stream speltips

Brasilien och Spanien gör upp i OS-finalen i fotboll! De två nationerna har tagit sig hela vägen hit och nu ska det avgöras vilka som får lyfta pokalen mot den japanska himmeln. Ta del av vårt speltips till matchen, eller läs om hur ni gör för att streama Brasilien – Spanien live.

Agnarna har skilts från vetet, och nu har vi bara de två främsta lagen i OS kvar. Brasilien och Spanien gör upp i finalen, och vi får därmed ett riktigt stormöte! En värdig final, med andra ord.

Finalen spelas på International Stadium Yokohama, en arena med kapacitet för 72 000 åskådare. Som bekant spelas dock årets olympiska spel utan publik. Avsparkstiden är 13:30, lördag 7 augusti. Här har ni vårt speltips till matchen, och kan även hitta en Brasilien – Spanien stream.


Streama fotboll från hela världen
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Brasilien – Spanien, final i OS
Matchstart Kl. 13:30, den 7/8
Vart: Nissan Stadium, Yokohama
Live stream OS 2021 live streams
TV-kanal: Eurosport 2
Speltips: Spanien – att lyfta pokalen (2,00 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Brasilien slog ut Egypten i kvartsfinalen och Spanien i Mexiko i semifinalen.
  • Spanien besegrade Elfenbenskusten i kvartsfinalen och Japan i åttondelsfinalen.
  • Om finalen slutar oavgjort tar förlängning vid, och efter 120 minuter blir det straffläggning.

Streama Brasilien – Spanien live

Det är inte särskilt svårt att live streama Brasilien – Spanien, OS-finalen i fotboll för herrar. Det är Discovery som sitter på rättigheterna att sända allt ifrån de olympiska spelen i Tokyo, och du kan därmed även se Brasilien – Spanien live på Discovery. Skapa ett konto, skaffa ett sportabonnemang och börja se matchen direkt på nätet.

Det är möjligt att ha igång din Brasilien – Spanien stream direktsänt från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel eller Chromecast kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen. Din fotboll stream på Discovery håller hög nivå vad gäller både ljud och bild.

  1. Gå till Discovery Plus
  2. Köp sportabonnemanget
  3. Titta på Brasilien – Spanien live!

Speltips & odds: Brasilien – Spanien

OS i Tokyo går mot sitt slut, och det gäller även fotbollsmästerskapet. På lördag eftermiddag ska det avgöras om vinnaren av detta mästerskap blir Brasilien eller Spanien.

Årets mästerskap har gett oss en hel del underhållande matcher, men i ärlighetens namn också några sömnpiller. När lagen spelar i över 30 grader, med gassande sol över hela kroppen är det lätt att tempot går ner och att tillställningarna blir en aning mer trötta.

Både Brasilien och Spanien spelade 0-0 under ordinarie tid i sina semifinaler, innan Brasilien kunde vinna mot Mexiko på straffar och Spanien kunde slå ut Japan efter ett mål i förlängningen. Framförallt Spanien gick in som stora favoriter i sin semifinal, och de vann ju trots allt till slut.

Sett till trupperna i OS har Spanien det bästa laget av alla deltagande nationer, enligt oss. Startelvan ser nästan ut att kunna vara lagets ordinarie elva, och är delvis det. Unai Simón vaktade målet i Ryssland, Pedri var ett av EM:s stora utropstecken och offensiva krafter så som Dani Olmo och Mikel Oyarzabal fick även de stort förtroende av Luis Enrique.

Brasilien har en hel del spets och kvalitet de också i form av Dani Alves och Richarlison, men ändå inte samma bredd av klass som Spanien besitter.

Vi tror på en jämn final, där vi i slutändan tror att Spaniens enorma kvalitet och förhållandevis stora erfarenhet kommer att bli avgörande. Semifinalerna gav oss dock en fingervisning om att det kan bli en ny målsnål historia, och vi är därför en aning rädda för det oavgjorda resultatet i full tid. Vi spelar därför ”Spanien – insatsen tillbaka vid oavgjort”, istället för den raka 2:an. Spelet finnes på Betsson, till oddset 2,00 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Spanien – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 2,00

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar