Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 mar, 2022

IK Brage – BP (5/3): Stream, speltips & odds

Brage och Brommapojkarna ställs mot varandra i Svenska Cupen. Brage slåss för sitt avancemang, medan Brommapojkarna redan är utslagna. Ta del av speltips och hitta er Brage – BP stream.

I grupp 3 av Svenska Cupen slåss Brage med Djurgården för avancemang, medan BP och Halmstad redan är utslagna. För att Brage ska gå vidare måste man slå BP samtidigt som Djurgården förlorar mot HBK, och man måste samtidigt ta in fyra mål på Djurgården.

Här går vi igenom förutsättningarna inför Brage – BP, med ett speltips och information om hur ni hittar live stream till matchen.

Titta på fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Brage – BP
Matchstart Kl. 13:00, den 5/3
Vart: Domnärsvallen
Live stream C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Brage vinner (2,50 hos Unibet)

Inför

  • Brage förlorade mot Djurgården med 1-0, och vann mot Halmstad med samma siffror. Nu hoppas man på att ta sig vidare.
  • BP står på blott en poäng och är redan utslagna ur cupen.
  • Senast lagen möttes var i Superettan 2019. Då vann Brage båda mötena.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’tPhJ0XEebJz8zWEZXSDaEiVkFBoWNUqsAGGKtGOO’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Brage – BP

Det är faktiskt väldigt enkelt att live streama Brage – BP. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på er Brage – BP stream direkt från valfri enhet.

Välj alltså helt själv om du ska se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom välja att koppla över din Brage – BP live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV om du skulle känna för det. För att göra det krävs att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Det finns dessutom en kanal som kommer att direktsända matchen på TV, och det är C More Fotboll. Har du den i ditt utbud kan du se matchen vanligt på TV. Oavsett hur du kommer att titta på matchen håller sändningen hög kvalitet vad gäller såväl ljud som bild och kommentatorer.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp ett sportabonnemang
  • Streama Brage – BP!

Speltips & odds: Brage – BP

Två Superettangäng gör upp i Svenska Cupen denna lördag. Brage slutade 10:a ifjol, med fyra poängs marginal ned till kvalplats, och det är rimligt att tro att laget hamnar någonstans kring samma placering även denna säsong. BP tog sig upp från Division 1 ifjol, och det är svårt att veta var man har laget. BP har nämligen gjort sig kända för att vara en riktig jojoklubb, och när man tog sig upp från Division 1 senast, för några år sedan, tog man sig därefter upp från Superettan direkt som nykomlingar.

Nu har BP redan åkt ur Svenska Cupen, trots att en omgång återstår. Brage däremot har chans på avancemang, om än ett litet sådant. Som vi redan varit inne på måste man vinna denna match samtidigt som Djurgården förlorar mot HBK, och dessutom krävs det att man tar in fyra mål.

Vi tror att ett mer motiverat Brage kommer gå vinnande ur den här matchen. Hoppet är det sista som överger människan, och det hoppet finns hos gänget från Borlänge. Dessutom har Brage sett bättre ut än BP så här långt – man var förtjänta av minst en poäng mot Djurgården medan BP åkte på storförlust, och man slog HBK som BP bara kryssade emot.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till hela 2,50 gånger insatsen hos Unibet.

  • Vårt speltips: Brage vinner
  • Odds: 2,50
  • Spelsida: Unibet

Läs gärna vår Unibet-recension, som ni hittar genom länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror på att Brage vinner den här matchen. Men det finns andra intressanta odds att kolla in. Kolla in fler spel som kan övervägas.

Speltips Odds från Unibet
Under 2,5 mål 1.95
Båda lag gör mål – nej 2.20
X2 1.54

Relaterat

dif aik stream tv
allsvenskan
Se hur ni finner en direktsändning till Djurgården - AIK. Avspark klockan 15:00 på Tele2 Arena, söndag 28 maj!
28 maj, 2023
Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles