Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 sep, 2023

Bournemouth – Chelsea 17/9: Stream, odds & speltips

På söndagen har vi två Premier League-matcher att se fram emot. Vi börjar med matchen mellan Bournemouth och Chelsea i den femte omgången, med avspark klockan 15:00.

Både Bournemouth och Chelsea har haft en tuff start på säsongen. Hemmalaget Bournemouth har ännu inte lyckats vinna och har bara lyckats samla två poäng, medan Chelsea har bara en seger på sina fyra försök. Vi har samlat all nödvändig information inför denna match, inklusive speltips och odds, och vi kommer också att guida dig om hur du enkelt kan streama matchen live.

Vad: Bournemouth – Chelsea, Premier League
När: Den 17/9, kl. 15:00
Vart: Vitality Stadium
Speltips: Chelsea vinner (1.84 hos Expekt)
Livestream: > Viaplay

Chelsea vinner

Odds = 1.84
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
AFC Bournemouth vs Chelsea Match Outcome
Match Starts 17/09 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Bournemouth har några spelare på skadelistan, men det är spelare som har varit borta under en längre period, så deras startelva kommer inte påverkas.
 • Chelsea har en rad spelare på sin skadelista, men truppen är bred, och som vi alla vet är Todd Boehly en mycket aktiv ägare på transfermarknaden.
 • Två lag med en svag inledning på säsongen, och båda lagen försöker ivrigt att hitta formen.

Streama Bournemouth – Chelsea

Söndagens två Premier League-matcher går självfallet att streama, och för att kunna göra det krävs ett Viaplay-konto med ett aktivt sportabonnemang. När du har skaffat detta abonnemang, får du tillgång till ett brett utbud av högkvalitativ fotboll året runt, med utmärkt bild- och ljudkvalitet samt svenska kommentatorer.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Bournemouth – Chelsea

Bournemouth – Chelsea speltips

Bournemouth har haft en mycket tuff inledning på den här säsongen och har ännu inte lyckats vinna en enda match. De var dock väldigt nära att säkra sin första seger i senaste omgången när de ledde mot Brentford på bortaplan, men Brentford kvitterade i den 92:a minuten, vilket var en tung besvikelse för Bournemouth.

Chelsea har bara en seger på sina fyra första matcher, vilket är långt ifrån förväntningarna. Chelsea är en storklubb som förväntas prestera bättre, särskilt med tanke på alla de investeringar de har gjort under sommarfönstret. Det är viktigt att påpeka att det inte bara handlar om att köpa spelare; det krävs också en sammanhållen plan för att integrera de nya spelarna i laget. Ibland verkar det som om Chelsea bara köper spelare för sakens skull, utan en tydlig strategi.

Trots detta tror vi att Chelsea kan komma tillbaka och dra nytta av situationen de befinner sig i. De möter ett Bournemouth vars defensiv har varit bristfällig och som har haft svårt att stoppa motståndarens anfallsspel. Mittfältet har också haft problem, och det har varit relativt enkelt för motståndarna att ta sig igenom det. Chelsea kanske inte har en toppforward i nuläget, men det finns potential i spelare som Nicolas Jackson, även om målskyttet inte har kommit igång ordentligt än. Det är möjligt att han kan hitta målet i den här matchen.

Vi spelar på Chelsea att vinna och har hittat det bästa oddset på marknaden för detta spel.

Mer odds & betting inför matchen

Vi kan förvänta oss en spännande drabbning där båda lagen kämpar för att ta tre poäng. Om du vill sätta din spänning på matchen, så kolla in våra andra spelalternativ nedan.

Notera att samtliga odds är tagna från Expekt!

Speltips Odds
Chelsea leder i halvtid 2.25
Över 2.5 mål 1.60
Målgörare: Nicolas Jackson 2.10
Målgörare: Raheem Sterling 2.60
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar