Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 sep, 2023

Bosnien – Liechtenstein (8/9): Stream, speltips & odds

Bosnien Liechstenstein speltips stream

Vad: Bosnien – Liechtenstein, EM-kval
Avspark: Den 8/9, kl. 20:45
Vart: Stadion Bilino Polje, Zenica
Stream: > Viaplay
Speltips: Under 4,5 mål (1.66 hos Expekt)

Bosnien och Liechtenstein drabbar samman i den femte omgången av Grupp J, i kvalspelet till EM 2024. Här finner ni allt inför mötet, i form av ett speltips. Dessutom information om hur ni kan streama matchen live.

Bosnien har inlett EM-kvalet mycket svagt, där man endast plockat tre poäng på fyra matcher. Nu väntar mer eller mindre sex finaler, där det gäller att ta så många segrar som möjligt om man ska kunna ta sig till EM i Tyskland.

På fredag kväll ställs Bosnien emot Liechtenstein, i en match som sparkar i gång klockan 20:45. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till info om live stream.

Frankrike HT/FT (Expekt)

Bonus: Gratis bet upp till 1 500 kr!
Bosnia and Herzegovina vs Liechtenstein Match Outcome
Match Starts 08/09 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • Lagen möttes senast i kvalet till EM 2020. Då vann Bosnien med 3-0 respektive 5-0.
 • Bosnien är rankat på plats 62 på FIFA:s världsranking. Liechtenstein ligger på plats 200.
 • För Bosniens del väntar efter detta match borta mot Island på måndag. Liechtenstein ska resa till Slovakien, där man spelar bortamatch, också på måndag.
EURO Qualification Grp. J

08th September 2023 - 18:45

Bilino Polje Stadium

Bosnia and Herzegovina

Match Ended
Liechtenstein

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.8

Average goals scored

0/6

Matches were draws

83%

Goals scored in first half

EURO Qualification Grp. J

2023

Liechtenstein

0

Bosnia and Herzegovina

2

2019

Liechtenstein

0

Bosnia and Herzegovina

3

2019

Bosnia and Herzegovina

1

Liechtenstein

0

Friendlies

2014

Bosnia and Herzegovina

3

Liechtenstein

0

World Cup Qualification UEFA 1st round grp. G

2013

Bosnia and Herzegovina

4

Liechtenstein

1

2012

Liechtenstein

1

Bosnia and Herzegovina

8

Streama Bosnien – Liechtenstein

Det är ganska enkelt att hitta en Bosnien – Liechtenstein live stream att titta på direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Viaplay, och där sedan köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från EM-kvalet.

Det går utmärkt att ha i gång er Bosnien – Liechtenstein stream via mobil, men ni kan också titta på matchen från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast går det dessutom att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi är övertygade om att ni som väljer att streama Bosnien – Liechtenstein kommer att bli nöjda med det beslutet. Det eftersom det är hög kvalitet på bild, ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Bosnien – Liechtenstein

Bosnien – Liechtenstein speltips

Bosnien har inlett EM-kvalet mycket svagt. Man vann visserligen premiärmatchen, med 3-0 mot Island, men därefter har tre förluster följt. 0-2 mot Slovakien, 0-3 mot Bosnien och 0-2 mot Luxemburg. Nu har man redan sju poäng upp till andraplatsen, som man måste lägga beslag på för att nå EM.

Liechtenstein har inte heller haft någon kul start på EM-kvalet, men det var väntat. Nationen har spelat fyra matcher av kvalet, och förlorat samtliga. Detta dessutom utan att göra ett enda mål framåt. Mot Slovakien senast förlorade man bara med 0-1, och mot Luxemburg dessförinnan blev det 0-2. Faktiskt alltså något bättre än Bosniens resultat mot dessa två nationer.

Tittar vi på oddsen så är spelbolagen fullständigt övertygade om att det här blir en total målfest, men vi är inte lika säkra. Bosnien har som sagt inte gjort ett enda mål på någon av sina tre senaste matcher, varav en var hemma mot Luxemburg, så att man ska gå ut och fullständigt köra över Liechtenstein i ett målfyrverkeri har vi svårt att se. Dessutom visade ju Liechtenstein på en stabilitet i den senaste samlingen, då man spelade 0-2 respektive 0-1. Och framåt lär man ju inte hota.

”Under 4,5 mål” finns att spela till 1.66 gånger insatsen hos Expekt. Då tar vi hyfsat hög höjd för att det kan bli en del mål, men får ändå ett stadigt odds. Detta blir vårt spel.

 • Vårt speltips: Under 4,5 mål
 • Odds: 1.66
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Bosnien – Liechtenstein har vi plockat från Expekt Sverige. Den bettingsidan har funnits sedan 1999, och där hittar ni massor av bra odds. Titta också in välkomstbonusar på odds till spelen.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under hittar ni fler spelförslag till Bosnien – Liechtenstein.

Speltips Odds från Expekt
Över 3,5 mål i matchen 1.49
X2 13.00
Under 3,5 mål i matchen 2.55

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar