Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 feb, 2022

Bodö/Glimt – Celtic, 24/2: Stream, speltips & odds

Bodö Glimt Celtic speltips stream

Bodö/Glimt ska försöka stå för ännu en skalp, genom att slå ut Celtic ur Europa Conference League. Här finner ni speltips och information om hur ni hittar en Bodö/Glimt – Celtic live stream.

Bodö/Glimt fortsätter att gå från klarhet till klarhet, och tränaren Kjetil Knudsen är med all rätt geniförklarad i lilla Bodö. Efter att ha vunnit på Celtic Park med 3-1, är chanserna till avancemang goda.

Vi ger er allt inför matchen i Nordnorge. Ta del av speltips, och läs om hur ni gör för att streama Bodö/Glimt – Norge.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Bodö/Glimt – Celtic
Matchstart Kl. 18:45, den 24/2
Vart: Aspmyra Stadion, Bodö
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Fotboll
Speltips: Bodö vinner (3,20 hos Bet365)

[sports data-token=’oiOFhE0j8bt0RQc9dVWaqq4yeIsirwR2lMtoMPXU’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Bodö/Glimt – Celtic

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Bodö/Glimt – Celtic, och det enda ni behöver göra för att se matchen direkt på nätet är att skaffa ett konto på Viaplay, där ni köper ett sportabonnemang. Sedan kan ni titta på alla matcher från turneringen. Där kan ni också bland annat streama Real Sociedad – Leipzig.

Välj själv om ni ska ha igång er Bodö/Glimt – Celtic live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV. Hur ni än väljer att se matchen, kan ni titta på er Bodö/Glimt – Celtic stream och njuta!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Bodö/Glimt – Celtic live!

Speltips & odds: Bodö/Glimt – Celtic

Bodö/Glimt och Celtic möts i en avgörande sextondelsfinal av Europa Conference League, och det är fördel norrmännen.

Det lilla nordnorska laget Bodö/Glimt har stått för en makalös resa. Tränaren Kjetil Knudsen, från Bergen, har fått laget att spela en fantastiskt fartfylld offensiv fotboll, som dessutom är extremt effektiv. Laget vann norska ligan överlägset 2020, med 19 poängs marginal till 2:an och genom att sätta ett målrekord med hela 103 (!) mål på 30 matcher. Även 2021 vann man ligan, men bara tre poäng före Molde.

Även i Europaspelet har det gått bra för Bodö/Glimt. I Europa League-kvalet hösten 2020 åkte man ut på håret mot Milan, men i höstas kvalade man in till Europa Conference League åtminstone. I gruppspelet tog man Europa med storm, och krossade självaste AS Roma med 6-1 (!) i hemmamatchen.

Inför bortamatchen i sextondelsfinalen trodde de flesta att Celtic på ett fullsatt Celtic Park skulle bli för svåra för Bodö. Bortsett från så omtalade hemmaborgen för Celtics del, var Celtic mitt i säsong medan Bodö var under försäsong. Men det gick bra ändå, får man säga – Bodö vann med 3-1 och har nu ena foten i åttondelsfinal.

Men innan avancemanget är klart väntar retur på hemmaplan, i ett iskallt Nordnorge, på konstgräs. Celticfansen är så skeptiska till sitt lags chanser och till att spela på konstgräs att de önskar att tränaren vilar spelarna och bara fokuserar på ligan, men vi väntar oss att Celtic åtminstone ger detta ett ärligt försök. Frågan är dock hur långt det räcker?

Bodö vann klart rättvist i Skottland, och med två måls marginal. Man är tillräckligt bra för den här nivån, det har man visat flera gånger. Roma fick som sagt smörj med 6-1 här. Vi tror att man vinner hemmamatchen mot Celtic, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 3,20 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Bodö vinner matchen
  • Odds: 3,20
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni är mer än välkomna att läsa.

Relaterade artiklar

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar