Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 aug, 2023

BK Häcken – Klaksvik (2/8): Stream, speltips & odds

häcken klaksvik tips stream

Vad: BK Häcken – Klaksvik
Avspark: Den 2/8, kl. 19:00
Vart: Bravida Arena, Göteborg
Stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Häcken HT/FT (1.74 hos Expekt)

Häcken ska försöka lösa avancemang från den andra kvalomgången till Champions League. Man har 0-0 att gå på från det första mötet, och får fördelen av att spela avgörandet på hemmaplan. Här finner ni vårt speltips till matchen, så väl som information om hur ni kan streama Häcken – Klaksvik live.

BK Häcken hade önskat ett ännu bättre resultat från bortamatchen på Färöarna, men 0-0 duger och man sitter helt klart i förarsätet inför avgörandet på Bravida Arena. Häcken är ett starkare lag än Klaksvik, och gäller som solklara favoriter här.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför Häcken – Klaksvik. Ta del av vårt speltips och läs om hur ni kan streama matchen online.

Häcken HT/FT (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Haecken vs Klaksvik Match Outcome
Match Starts 02/08 19:00
No Odds Available

Inför matchen

 • Häcken har skador på Amane Romeo, Ali Youssef och Simon Gustafson.
 • Klaksvik toppar tabellen i Färöarna, där man vunnit alla sina 16 ligamatcher.
 • Vinnaren av den här matchen möter vinnaren mellan Molde och HJK Helsinki i nästa kvalrunda.
Champions League Qualification

02nd August 2023 - 17:00

Bravida Arena

Haecken

Match Ended
Klaksvik

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Champions League Qualification

2023

Klaksvik

0

Haecken

0

Streama Häcken – Klaksvik

Det är inte särskilt svårt att finna en Häcken – Klaksvik stream att se direktsänt på nätet. Det ni behöver göra för att kunna se matchen online är att skapa ett konto hos Aftonbladet Plus, och att där skaffa ett abonnemang. Just nu erbjuder de 2 månader för bara 129 kronor, och med ett sådant abonnemang kan du även se övriga svenska lags kvalmatcher till Europa samt ta del av andra plustjänster.

Ni kan ha igång er BK Häcken – Klaksvik live stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, titta från dator eller kolla på mötet på surfplattan. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på nätet.

Ni som väljer att streama Häcken – Klaksvik lär bli nöjda med ert beslut. Sändningen har god kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Häcken – Klaksvik

Speltips & odds: Häcken – Klaksvik

Häcken vann som bekant Allsvenskan ifjol, för första gången i klubbens historia, och nu får man därmed spela sitt första Champions League-kval någonsin. I den första kvalrundan ställdes man emot TNS, från Wales, och det blev en enkel seger med totalt 5-1. Nu är man inne i den andra kvalrundan, där man återigen haft tur med lottningen och ställs emot färöiska Klaksvik.

Det första mötet mellan Klaksvik och Häcken spelades på Färöarna, och även om Häcken hade två bollar i nät så slutade matchen 0-0. Båda Häckens mål dömdes nämligen bort för offside, rättdömt. Ett oavgjort resultat borta mot Klaksvik var kanske inte vad Häcken hade hoppats på, men det är trots allt ett ok resultat att ta med sig hem till Göteborg. Nu har man möjlighet att avgöra hemma på Bravida Arena, med hemmafansen i ryggen.

Klaksvik är otroligt formstarka, och har varit bra hela året faktiskt. I ligaspelet har man resultatraden 16-0-0, och innan man mötte Häcken slog man ut Ferencvaros med totalt 3-0. Men faktum kvarstår att Häcken ska vara ett klart bättre lag än detta färöiska gäng.

Vi tror att Häcken ordnar detta, och vi tror att getingarna leder matchen redan i halvtid för att sedan vinna. ”Häcken leder i paus och vinner” spelas, till 1.74 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Häcken HT/FT
 • Odds: 1.74
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen är tagna ifrån Expekt Sverige, en väletablerad bettingsida i Sverige. Där finner du massor av fina odds. Titta också in bonuskoder innan ni lägger spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under kan ni ta del av fler odds på Häcken – Klaksvik.

Speltips Odds från Expekt
X2 3.70
Häcken går vidare 1.13
Klaksvik går vidare 5.00

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar