Bilbao - Valladolid, 28/4: Speltips & stream

Vigo; Spain. 22 Sept; 2018. La Liga match between Real Club Celta de Vigo and Real Valladolid in Balaidos stadium; Vigo; final score 3-3. Credit: Brais Seara/Alamy Live News

 

Real Valladolid är i ett prekärt läge där varje poäng gör en enorm skillnad i La Liga tabellen. De ligger på den sista nedflyttningsplatsen, där de har bara en poäng upp till Elche, som är på säker mark. Om Valladolid tar poäng i sin nästa match mot Athletic Bilbao, som inte har någonting alls att spela för, så går de förbi Elche i tabellen och har näsan precis ovanför vattenytan. Vid en seger kliver Valladolid förbi Alaves också i tabellen. Så jämnt är det i bottenstriden.

Streama Bilbao - Valladolid på Bet365

Se massor av fotboll från La Liga

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Bilbao – Valladolid, La Liga
Avspark: Den 2021-04-28, kl. 19:00
Vart: San Mames
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: x2 (Odds: 2.05 hos Bet365)

Se Bilbao – Valladolid stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Bilbao – Valladolid på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Bilbao – Valladolid live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

 

Speltips & odds

 

Bilbao har haft en väldigt ojämn säsong, där ett tränarbyte först gav en stor effekt men sedan föll spelarna tillbaka till samma gamla vanor. Ett flertal av toppspelare, som Raul Garcia och Inaki Williams har varit formsvaga de senaste månaderna och då har resultaten uteblivit. En seger kom äntligen senast när tabellettan Atletico Madrid gästade dem och behövde gå för en seger då Real Madrid och Barcelona är hack i häl. Bilbao tog en tidig ledning, som de höll tills kvarten kvar av matchen. Atletico Madrid behövde samtliga poäng och gick till attack men släppte in ett mål i stället och gav Bilbao samtliga poäng.

Segern kom oväntat då Bilbao innan dess hade spelat 7 raka matcher utan vinst. Formen är långt ifrån där den ska vara och när laget befinner sig i mitten av tabellen, där det är en lång bit upp i tabellen till något Europaspel, så är det svårt att motivera sig i varje match. Dessutom har Bilbao många skador i försvaret, där högerbacken Ander Capa utgick senast med ett skadat knä. Sedan tidigare saknas försvararna Yuri Berchiche och Yeray Alvarez samt att lagkaptenen Iker Muniain på mittfältet är skadad och kollegan Unai Vencedor avstängd i denna match.

Inställningen är Valladolids superkraft, som har tagit ett fast beslut att stanna kvar i högsta ligan. Då krävs det poäng även mot de bättre lagen för att överleva bottenkampen. Viljan och motivationen finns samt även stabilitet då Valladolid inte släpper in många mål. Mot topplagen Barcelona och Sevilla blev det endast ett insläppt mål i vardera matcher nyligen. Valladolid har två raka 1-1 matcher i ryggen, som har spelats mot nykomlingar Elche och Cadiz, där Valladolid återigen visade hur pass svåra de är att bryta ner. Offensiven är tillräckligt vass för att kunna producera mot ett skadeskjutet lag som Bilbao.

På resande fot har Valladolid lyckats ta poäng från 4 av deras 5 senaste bortamatcher, där samtliga 4 har varit målsnåla möten som har slutat oavgjort. Inbördes statistiken mot Bilbao är till Valladolids fördel som denna säsong vann hemmamötet med 2-1. De två senaste möten på San Mames har slutat 1-1 så Valladolid har en bra chans att återigen kamma hem poäng som är helt avgörande för deras överlevnad.

 

  • Vårt speltips: x2 (matchen slutar oavgjort eller med en Valladolid seger)
  • Odds: 2.01
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Bilbaos möjlig startuppställning:

Simon; De Marcos, Martinez, Nunez, Balenziaga; Morcillo, Lopez, D. Garcia, Berenguer; Williams, R. Garcia.

Valladolids möjlig startuppställning:

Roberto; Perez, Fernandez, Sanchez, Olaza; Orellana, Alcaraz, Mesa, Plano; Guardiola, Weissman.

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman