Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 sep, 2021

Benfica – FC Barcelona (29/9): Stream, speltips & odds

Benfica Barcelona stream speltips

Benfica och FC Barcelona möts i en på förhand väldigt spännande match, i Champions League. Här ger vi er allt inför mötet, från speltips till information om hur ni hittar en Benfica – Barcelona live stream.

Champions League bjuder oftast på stor underhållning, och det är något vi hoppas på att få även denna onsdagskväll. En av de på förhand mest intressanta matcher utspelar sig i Portugal, där Benfica tar emot Barcelona.

Här kan ni läsa om det mesta inför matchen, ta del av ett speltips och se hur ni gör för att streama Benfica – Barcelona live.


Streama fotboll från Europa
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Benfica – Barcelona
Matchstart Kl. 21:00, den 29/9
Vart: Estadio da Luz
Live stream Streama Champions League
TV-kanal: C More
Speltips: Båda lag gör mål (1,61 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Benfica och Barcelona delade grupp i Champions League 2012-13. Då slutade ena matchen 0-0, och den andra 2-0 till Barca efter mål från Alexis Sánchez och Cesc Fàbregas.
  • Benfica toppar portugisiska ligan, där man ännu inte har tappat poäng.
  • Barcelona har gått obesegrade i La Liga, men inte övertygat spelmässigt.

Streama Benfica – Barcelona online

Det är inte alls särskilt svårt att streama Benfica – FC Barcelona live på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Viaplay, och att där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni sätta igång er Benfica – Barcelona stream och se direktsänt från valfri enhet.

Det är möjligt att ha igång er Benfica – Barcelona live stream direkt från mobil, dator eller surfplatta. Vilken plattform du än väljer att se Champions League-fotboll live ifrån kan du också koppla över din sändning av matchen till TV-skärmen, om du föredrar att se live-fotboll på TV.

  • Gå in på C More
  • Skapa ett konto och köp sport-abonnemang
  • Streama Benfica – Barcelona online

Speltips & odds: Benfica – Barcelona

FC Barcelona är inte det Barcelona vi sett under de senaste 10-15 åren. Kanske var vi väl bortskämda med den fantastiske generationen som gav oss ett lag bestående av spelare som Xavi, Iniesta, Busquets, Piqué, Puyol och Pedro – samtliga från egna led. Spelare som dessa kan en klubb få fram enstaka av per decennium, men Barcelonas fantastiska ungdomsled La Masía plockade fram ett halvt dussin under samma generation.

Nu befinner vi oss mer på ett normalläge, där Sergi Roberto och spelare på motsvarande nivå i regel är de som kommer fram. Man kan inte förvänta sig mer än så vad gäller produktionen från de egna leden. Men att de inköp som gjorts slagit så fel, att ekonomin vanskötts till den grad den att klubbens störste någonsin tvingas bort mot sin vilja är det bara att skaka på huvudet över.

Nu sitter man med skulder och dessutom en svagare trupp än på många år. Luis Suárez släpptes ”på grund av ålder” till konkurrenten Atlético, och ligatiteln med honom. In kom i somras lika gamla Sergio Agüero kommit, som en sen ersättare.

Barcelona ligger på 6:e plats i La Liga, men har faktiskt inte förlorat någon match ännu. I Champions League däremot, inledde man med att förlora hemma mot Bayern München med hela 0-3.

Benfica då? Laget går väldigt starkt i portugisiska ligan, med full pott sju omgångar in i serien. Fortsätter man så här tar man första ligatiteln på två år. Champions League inledde man med att bara få oavgjort mot Dynamo Kiev, men det var trots allt på bortaplan och man var laget som var närmast segern.

Benfica har en väldigt stark offensiv, och Barcelona likaså. ”Barca” har dock länge haft stora problem med defensiven, och vi tror därför att det smäller åt båda håll. Vi spelar ”Båda lag gör mål – ja” till 1,61 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – ja
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, och ta del av våra tankar kring spelbolaget.

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar