Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jun, 2021

Belgien – Grekland, 3/6: Stream, speltips & odds

Belgien Grekland speltips stream

Belgien gör sig redo inför fotbolls-EM, och i förberedelserna ingår en träningsmatch mot Grekland. Här visar vi er hur ni gör för att hitta en Belgien – Grekland live stream, och ger er även vårt speltips till matchen.

Belgien har en stark trupp, och har fog för att drömma om att vinna sitt första Europamästerskap någonsin. Grekland däremot kommer inte att delta i sommarens festligheter, men har åtminstone vunnit EM sedan tidigare.

Här kan ni läsa allt inför matchen lagen emellan, från speltips till att hitta er Belgien – Grekland live stream. Här finner ni odds & tips på EM 2021.


Streama fotboll på Bet365
Se fotboll från Europa hos Bet365

Vad: Belgien – Grekland
När: Den 3/5, kl. 20:45
Vart: King Baudouin Stadium, Bryssel
Vad: Träningslandskamp
Stream: C More
Speltips: Belgien HT/FT (2,00 hos Bet365)

Inför matchen

  • Belgien laddar upp inför fotbolls-EM, och har även en vänskapsmatch mot Kroatien innan det är dags.
  • Grekland kommer inte att delta i EM, utan detta är en totalt vanlig träningsmatch för laget.
  • Lagen möttes i senaste VM-kvalet, och då vann Belgien ena matchen medan den andra slutade oavgjort.

Streama Belgien – Grekland

En hel del människor kommer att vilja live streama Belgien – Grekland, för att titta live när lagen möts i en träningsmatch som en del av Belgiens förberedelser till EM. Många kommer också att vilja live streama EM 2021, och om det kan ni läsa i länken. För att se matchen ska ni bara skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se er Belgien – Grekland live stream.

Det är möjligt att streama matchen från valfri enhet. Titta på fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Belgien – Grekland stream till TV-skärmen. Kvalitén är hög, vad gäller såväl bild som ljud.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama Belgien – Grekland

Speltips inför matchen

Belgiens gyllene generation börjar gå mot slutet. Eden Hazard är väl den av stjärnorna som allra snabbast ser ut att tappa, men även lagkamrater så som Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen och Jan Vertonghen är flera år över 30. Lagets allra främste spelare Kevin De Bruyne blir 30 mitt under EM. Dries Mertens är 34 år, och Nacer Cahdli fyller snart 32.

Det är inga gamla gubbar som flyger ut i Europa för att spela, men det är en generation som går mot slutet. Chanserna för denna fantastiska, belgiska upplaga att vinna en titel blir inte många fler. Det blev visserligen en bronsmedalj i senaste VM, men med detta material kan man fortfarande nå ett mästerskapsguld. Det är något Belgien aldrig lyckats med.

I EM delar Belgien grupp med Danmark, Ryssland och Finland, och man gäller givetvis som favoriter till avancemanget.

Här ställs Belgien mot Grekland, som missade EM. De mest namnstarka spelarna hos grekerna är Liverpoolförsvararen Konstantinos Tsimkas, Sassuolos Giorgos Kyriakopoulos och brasse-greken Zeca, i FC Köpenhamn. Inga världsstjärnor direkt.

Motivationen lär vara högre hos Belgien, som spelar för att förbereda sig inför EM istället för att bara åka till en träningsmatch utan syfte. Vi tror att Belgien leder i paus, och sedan vinner matchen. Detta spelas till 2,00 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Belgien HT/FT
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar