Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 feb, 2022

Barcelona – Atlético de Madrid, 6/2: Stream, speltips & odds

Barcelona Atletico Madrid speltips stream

Barcelona och Atlético de Madrid möts på Camp Nou under söndagen. Viktiga poäng på spel för båda lagen, som gjort svaga säsonger. Här finner ni vårt speltips till matchen, och så även information om hur ni hittar en FC Barcelona – Atlético Madrid live stream.

Varken FC Barcelona eller Atlético de Madrid har färgat den här säsongen, och även om det främst är ”Barcas” dåliga säsong som stått i fokus ska vi komma ihåg att det bara skiljer en poäng mellan dessa lag i tabellen. Att någon av dem missar topp fyra är inte otänkbart, och med det i åtanke är detta möte oerhört viktigt.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen, med ett speltips. Dessutom information om hur ni kan live streama Barcelona – Atlético Madrid.

Streama Barcelona – Atletico Madrid live

Se La Liga online hos Bet365

Vad: FC Barcelona – Atlético de Madrid
Matchstart Kl. 16:15, den 6/2
Vart: Camp Nou
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Barcelona vinner (2,25 hos Bet365)

[sports data-token=’erWNaIZgEOQUMiasUVmw6rkitOgI1GV4h8zTWY8Y’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Barcelona – Atlético Madrid

Det är väldigt enkelt att live streama Barcelona – Atlético Madrid, och för att se matchen online behöver ni bara följa några simpla steg. Gå först in på Bet365:s hemsida, skapa sedan ett spelkonto och sätt därefter in minst 50 kronor på det. När det är gjort kan ni streama alla matcher från La Liga live!

Det går att ha igång er FC Barcelona – Atlético Madrid live stream via mobil, dator eller surfplatta. Ni kan också koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen där. Vi kan garantera att er Barcelona – Atletico Madrid stream kommer att hålla hög nivå vad gäller bild och ljud.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Barcelona – Atlético online!

Speltips & odds: Barcelona – Atlético Madrid

I somras tvingades Lionel Messi lämna klubben, och därefter har Barcelona inte varit sig likt. Man har sett väldigt klena ut, och såväl spelat dåligt som fått med sig svaga resultat. Ronald Koeman har ersatts av Xavi Hernández, men det ser inte mycket bättre ut för det.

Nu har man försökt att värva sig ur krisen. Under januari månad hämtade man in Ferrán Torres, Adama Traoré och Pierre-Emerick Aubameyang. Dessutom fick man Dani Alves spelklar. Alves har redan visat sitt värde, och Ferrán har även han stått för ett snyggt mål i cupen mot Athletic Bilbao. Nu återstår att se vad hemvändaren Adama och anfallsstjärnan Aubameyang kan tillföra. Ferrán och Dani Alves väntas starta matchen, men vad gäller de riktigt färska nyförvärven Adama och ”Auba” blir det nog blott inhopp.

I skuggan av Barcelonas svaga säsong har Atlético de Madrid varit nästan lika dåliga. Man har endast spelat in en poäng mer än ”Barca”, och kan knappast ta för givet att man säkrar spel i Champions League till kommande säsong. Här har inte förstärkts lika mycket under januari som hos Barcelona, men man har åtminstone hämtat in mångsidige dansken Daniel Wass samt vänsterbacken Reinildo.

Barcelona har i regel enkelt för Atlético Madrid, och Atlético har bara vunnit 1 av sina 22 senaste besök på Camp Nou (!). Vi tror att Barcelona vinner igen, och den raka 1:an spelas till 2,25 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: Barcelona vinner
  • Odds: 2,25
  • Spelsida: Bet365

Här finner ni en recension om Bet365, som ni väldigt gärna får läsa.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar