Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 feb, 2022

Atlético de Madrid – Getafe, 12/2: Stream, speltips & odds

Atletico Madrid Getafe speltips stream

Atlético de Madrid ska försöka studsa tillbaka från den tunga förlusten senast, och ställs nu mot Getafe. Här ger vi er speltips till matchen, och visar även hur ni gör för att streama Atletico Madrid – Getafe.

Atlético de Madrids säsong har varit en klar besvikelse så här långt, och efter förlusten i helgen har man till och med halkat ned utanför topp fyra. Man hoppas givetvis kunna ta sig tillbaka dit innan säsongen är över, men för att göra det måste kan vässa formen under våren.

Getafe ligger ganska bekvämt i mitten, men saker och ting kan vända fort. Ta del av våra tankar inför matchen, med ett speltips och även information om hur ni hittar er Atlético Madrid – Getafe stream.

Streama Atlético Madrid – Getafe live

Se La Liga live hos Bet365!

Vad: Atlético de Madrid – Getafe
Matchstart Kl. 21:00, den 12/2
Vart: Estadio Wanda Metropolitano
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Atlético vinner och håller nollan (1,90 hos Bet365)

[sports data-token=’poAJ4A5opfZNB1sG9EQPo7bZV83EtIAml0GjRNm7′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Atlético Madrid – Getafe

Det är väldigt enkelt att live streama Atlético Madrid – Getafe live på internet. För att se matchen direktsänt online behöver ni bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni streama La Liga live på internet.

Välj själv om ni ska ha igång er Atlético Madrid – Getafe stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se er Atlético Madrid – Getafe live stream på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Atlético de Madrid – Getafe online!

Speltips & odds: Atlético Madrid – Getafe

Lite under radarn, i skuggan av Barcelonas svaga säsong, har Atlético de Madrid faktiskt gjort det ännu sämre. Diego Simeones mannar har den här säsongen inte alls varit lika stabila som man brukar, och man ligger på femte plats i La Liga, fyra poäng efter Real Betis och hela elva poäng bakom Sevilla. Man har dock en match mindre spelad än dessa två Sevillaklubbar.

Försiktigt börjar det diskuteras kring Simeones framtid – har han uträttat sitt nu? Det skulle dock kännas som ett väldigt förhastad och konstigt beslut att sparka en tränare för en svag säsongshalva, med tanke på allt det han visat upp tidigare.

I helgen ställdes Atlético mot Barcelona, i en väldigt viktig match i kampen om att sluta topp fyra. Efter att Yannick Carrasco gett Atlético ledningen bara åtta minuter in i matchen såg det ljust ut för laget, men en kvart senare låg man under och det blev till slut förlust med 2-4. Antagligen går man på sikt förbi inte Barcelona men Real Betis i tabellen, men det är ingenting som kan garanteras.

Getafe är ett svårslaget lag, som dock har svårt att vinna själva också. På hemmaplan är man väldigt starka, och har resultatraden 6-2-4. Man är dock det enda lag som inte vunnit en bortamatch på hela säsongen, och har levererat 0-5-6 på resande fot.

Det råder klasskillnad lagen emellan, och på hemmaplan är Atlético alltjämt stabila. Inget lag har släppt in färre mål på hemmaplan än Atlético, och vi tror att man håller nollan i den här matchen. Dessutom vinner man. ”Atlético Madrid vinner och håller nollan”, spelas till 1,90 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Atlético vinner och håller nollan
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Här hittar ni en recension om Bet365, som ni gärna får ta att läsa.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar