Atlético de Madrid - Porto (15/9): Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Atlético de Madrid
Oavgjort
FC Porto
Odds hämtat på bet365: 14/9 18:00

Atlético de Madrid och Porto möts i Grupp B av Champions League. Här ger vi er vårt speltips till matchen, så väl som visar hur ni bär er åt för att hitta en Atlético – Porto live stream att titta på.

Champions League är igång igen! På onsdag kväll tar Atlético de Madrid emot FC Porto på Estádio Wanda Metropolitano, och många är de som kommer att sitta klistrade framför TV-apparaterna för att se matchen.

Här går vi igenom förutsättningarna till sammandrabbningen, ger er vårt speltips och visar hur ni bär er åt för att streama Atlético Madrid – Porto live.


Streama fotboll från Europa

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Atlético de Madrid – FC Porto
Matchstart Kl. 21:00, den 15/9
Vart: Estádio Wanda Metropolitano
Live stream Streama Champions League
TV-kanal: C More
Speltips: Atlético vinner (1,57 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Atlético de Madrid var i final både 2014 och 2016, men förlorade bägge gångerna mot Real Madrid.
  • FC Porto var i final senast år 2004, då man vann med en viss José Mourinho på tränarposten.
  • Stefan Savic är avstängd för Atlético, vilket är Diego Simeones enda avbräck.

Streama Atlético Madrid – Porto

Det är inte alls svårt att live streama Atlético Madrid – Porto online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Till skillnad från förra säsongen visas alla Champions League-matcher på C More, då det numera är de som äger sändningsrättigheterna.

Det är möjligt att ha igång din Atlético Madrid – Porto stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

  • Gå in på C More
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Atlético Madrid – Porto live

Speltips & odds: Atlético Madrid – Porto

En av de på förhand mest intressanta grupperna i Champions League är Grupp B, som är fylld av idel storklubbar. Atlético Madrid och Porto är lag som alltid har som tydlig målsättning att kvalificera sig från gruppen, men detsamma gäller både Liverpool och Milan.

Diego Simeone har nått makalösa framgångar med sitt Atlético, och från att på riktigt ha etablerat klubben som ett konsekvent topplag i La Liga har han dessutom vunnit titeln två gånger, och även tagit laget till final i Champions League två gånger. Kanske är ändå dagens Atlético det allra starkaste under Simeone, och siktet är således definitivt inställt på den där CL-titeln.

På andra sidan i lagets första match står Porto, som är ett lag som regelbundet gör bra resultat i Europaspelen. Ifjol nådde man kvartsfinal, där dock Chelsea blev för svåra.

Till den här säsongen har Porto tappat ett par tongivande spelare, i Moussa Marega och Chico Conceicao. Man har dock hämtat tillbaka klubbikonen Silvestre Varela, som numera 36 år gammal dock bara fått spela i reservlaget så här långt.

Vi tror att Porto får svårt mot ett stabilt Atlético Madrid, som kommer att göra allt för att vinna denna hemmamatch i en svår grupp. Vi landar i att spela den raka 1:an, som finnes till oddset 1,57 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Atlético vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

I länken här kan ni läsa vår Bet365-recension, om ni skulle vara intresserade.

Relaterade artiklar

Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg