Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 sep, 2021

Atlético de Madrid – Porto (15/9): Stream, speltips & odds

Atletico Madrid Porto stream speltips

Atlético de Madrid och Porto möts i Grupp B av Champions League. Här ger vi er vårt speltips till matchen, så väl som visar hur ni bär er åt för att hitta en Atlético – Porto live stream att titta på.

Champions League är igång igen! På onsdag kväll tar Atlético de Madrid emot FC Porto på Estádio Wanda Metropolitano, och många är de som kommer att sitta klistrade framför TV-apparaterna för att se matchen.

Här går vi igenom förutsättningarna till sammandrabbningen, ger er vårt speltips och visar hur ni bär er åt för att streama Atlético Madrid – Porto live.


Streama fotboll från Europa
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Atlético de Madrid – FC Porto
Matchstart Kl. 21:00, den 15/9
Vart: Estádio Wanda Metropolitano
Live stream Streama Champions League
TV-kanal: C More
Speltips: Atlético vinner (1,57 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Atlético de Madrid var i final både 2014 och 2016, men förlorade bägge gångerna mot Real Madrid.
  • FC Porto var i final senast år 2004, då man vann med en viss José Mourinho på tränarposten.
  • Stefan Savic är avstängd för Atlético, vilket är Diego Simeones enda avbräck.

Streama Atlético Madrid – Porto

Det är inte alls svårt att live streama Atlético Madrid – Porto online. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Till skillnad från förra säsongen visas alla Champions League-matcher på C More, då det numera är de som äger sändningsrättigheterna.

Det är möjligt att ha igång din Atlético Madrid – Porto stream direkt från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

  • Gå in på C More
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Atlético Madrid – Porto live

Speltips & odds: Atlético Madrid – Porto

En av de på förhand mest intressanta grupperna i Champions League är Grupp B, som är fylld av idel storklubbar. Atlético Madrid och Porto är lag som alltid har som tydlig målsättning att kvalificera sig från gruppen, men detsamma gäller både Liverpool och Milan.

Diego Simeone har nått makalösa framgångar med sitt Atlético, och från att på riktigt ha etablerat klubben som ett konsekvent topplag i La Liga har han dessutom vunnit titeln två gånger, och även tagit laget till final i Champions League två gånger. Kanske är ändå dagens Atlético det allra starkaste under Simeone, och siktet är således definitivt inställt på den där CL-titeln.

På andra sidan i lagets första match står Porto, som är ett lag som regelbundet gör bra resultat i Europaspelen. Ifjol nådde man kvartsfinal, där dock Chelsea blev för svåra.

Till den här säsongen har Porto tappat ett par tongivande spelare, i Moussa Marega och Chico Conceicao. Man har dock hämtat tillbaka klubbikonen Silvestre Varela, som numera 36 år gammal dock bara fått spela i reservlaget så här långt.

Vi tror att Porto får svårt mot ett stabilt Atlético Madrid, som kommer att göra allt för att vinna denna hemmamatch i en svår grupp. Vi landar i att spela den raka 1:an, som finnes till oddset 1,57 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Atlético vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

I länken här kan ni läsa vår Bet365-recension, om ni skulle vara intresserade.

Relaterade artiklar

os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
13 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
13 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
10 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar