Athletic Bilbao - Real Madrid, 16/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Athletic Bilbao
Oavgjort
Real Madrid
Odds hämtat på bet365: 15/5 23:30

Real Madrid kämpar vidare mot ligatiteln, och måste nog vinna sina två sista matcher om man ska ha en chans. Här väntar Athletic Club de Bilbao, och ni kan ta del av såväl speltips som stream till matchen.

Athletic Bilbao har inte mycket att spela för i avslutningen av säsongen, utan har parkerat rätt bekvämt i mitten av tabellen. Real Madrid däremot slåss fortfarande om ligatiteln, och ska bara vinna här.

Ta del av speltips till matchen, och se hur ni hittar en Athletic Bilbao – Real Madrid stream. Vi tar er igenom allt det viktigaste inför mötet!


Streama La Liga på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad:Athletic Club – Real Madrid
MatchstartKl. 18:30, den 16/5
Vart: San Mamés
Live streamBet365
TV-kanal:C More Fotboll
Speltips:Real Madrid vinner (1,50 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Real Madrid ligger på andra plats i La Liga, och kan med lite tur ta hem titeln.
  • Athletic Club de Bilbao ligger på 9:e plats, och har ingenting alls att spela för.
  • Real Madrid vann höstmötet med 3-1, efter att Karim Benzema gjort två mål.

Streama Bilbao – Real Madrid

Det är riktigt enkelt att live streama Athletic Bilbao – Real Madrid. Det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skapa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni se alla matcher från La Liga live. Matcherna visas med hög bild- och ljudkvalitet, och du kan se fotboll var du vill.

Titta på din Athletic Bilbao – Real Madrid live stream via mobil, dator eller surfplatta. Koppla upp sändningen från valfri enhet, och se din högkvalitetssändning var du än är!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt konto
  • Gör en insättning på minst 50 kr
  • Streama Bilbao – Real Madrid live!

Speltips inför matchen

Real Madrid har gjort en halvdan säsong, men har fortfarande chans på ligatiteln. Efter att Atlético de Madrid fallerat totalt och tappat sin 11 poäng stora ledning är det öppet inför de två sista omgångarna av La Liga. Att både Real Madrid och Barcelona gått på minor under de senaste veckorna har dock gjort att det ändå är Atlético som sitter i förarsätet.

Två poäng skiljer mellan 1:an Atlético till 2:an Real, och ned till Barcelona på 3:e plats är det ytterligare 2 poäng. Den som tror på mirakel hoppades kanske att Sevilla skulle roffa åt sig titeln, men för att det ska hända krävs nog lite väl mycket. Laget ligger ytterligare 2 poäng bakom Atlético, och har alltså sex pinnar till ligaledning.

Hade Real Madrid vunnit den där matchen mot Sevilla hade man haft allt i egna händer för att vinna ligan nu, men Casemiro fick se sitt skott på tilläggstid smita utanför stolpen, och man måste hoppas på att Atlético tappar poäng om det ska bli något ligaguld.

Men Real Madrid ska samtidigt göra sitt jobb på vägen dit, och vi har svårt att se att man inte lyckas med sin del. Först är det Athletic Club de Bilbao som ska besegras, och sedan Villarreal. Tar vi Bilbao så ligger de på 9:e plats i La Liga, utan någonting överhuvudtaget att spela för. Att de ska störa Real här håller vi som totalt orimligt.

Vi spelar den raka 2:an till det hyfsade oddset 1,50 gånger insatsen. Det finner ni på Bet365.

  • Vårt speltips: Real Madrid vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Streama Danmark – Ryssland: Se live stream & TV (22/6)
Få gratis tips för hur du kan se Danmark - Ryssland stream från EM 2021. Vi visar hur man kan se matchen på TV eller via live streaming online.
News icon21 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)
Titta på Tyskland - Portugal stream eller sänd matchen på den kanal som visar matchen. Vi tipsar gratis om vart du kan se matchen från EM 2021! …
News icon19 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM 2021)
Hitta den TV-kanal eller sida som visar Sverige - Slovakien via live stream. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Slovakien online från EM.
News icon18 juni, 2021
Author iconJimmie Nyman