Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 feb, 2022

Atalanta – Juventus, 13/2: Stream, speltips & odds

Atalanta Juventus speltips stream

Atalanta och Juventus möts i en väldigt viktig match för den italienska toppstriden. Båda lag lär gå för tre poäng, vilket gör att det är upplagt för en riktigt sevärd tillställning! Ta del av vårt speltips, och se hur ni gör för att streama Atalanta – Juventus.

Juventus har ryckt upp sig efter en svag säsongsstart, och plötsligt är toppstriden i Serie A än mer spännande. Samtidigt har Atalanta tappat på sistone, och den där fjärdeplatsen är i stor fara.

Matchen mellan Atalanta och Juventus har all potential att bli en av hela säsongens mest sevärda i Serie A. Vi ger er vårt speltips till matchen, och visar er vägen till en Atalanta – Juventus stream.

Streama Atalanta – Juventus live

Se alla matcher från Serie A hos Bet365!

Vad: Atalanta – Juventus
Matchstart Kl. 20:45, den 13/2
Vart: Gewiss Stadium, Bergamo
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Båda lag gör mål – ja (1,70 hos Bet365)

[sports data-token=’rJVLvAbFDW8iIU3MrQvXeAmgmSuX3tRL5mbsyR6v’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Atalanta – Juventus live

Hur gör man då för att live streama Atalanta – Juventus? Allt du behöver göra för att titta på matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då det där gjort, kan du se alla matcher från Serie A live. Alltså kan ni även bland annat streama Napoli – Inter.

Välj själv om du ska ha igång din Atalanta – Juventus live stream via mobil, dator eller annan plattform. Du kan också koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället. Möjligheterna är många för dig som vill titta på en Atalanta – Juventus stream!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Atalanta – Juventus live!

Speltips & odds: Atalanta – Juventus

Juventus var som en skugga av sig själv i höstas. Ligatiteln kunde man glömma efter bara några veckor, och man började även tappa kontakten med topp fyra-lagen som alla gick oerhört starkt.

Men man ska inte räkna bort ”Den gamla damen”. Juventus trampade igång mot slutet av 2021, och har fortsatt lika starkt under inledningen av 2022. Nu har man sju segrar och tre oavgjorda på sina tio senaste ligamatcher, och närmar sig för varje omgång. Man har redan passerat Atalanta, men har dock en match mindre spelad än konkurrenten från Bergamo. Frågan är om man till och med kan börja drömma om scudetton? Det är ”bara” åtta poäng upp, och mycket kan hända när över en tredjedel av säsongen återstår.

Strax innan transferfönstret stängde hämtade Juventus in Dusan Vlahovic, och visade därmed att man fortfarande är starkast i Italien – oavsett vad tabellen säger. Vlahovic verkar inte ha behövt någon vidare lång startsträcka, utan har gjort två mål på sina två första matcher för laget.

Juventus går in som favoriter, men Atalanta är ett lag som verkligen aldrig kan räknas bort. Nu har man fått sin stjärnanfallare Duván Zapata skadad för resten av säsongen, och dessutom är Josip Illicic återigen otillgänglig av personliga skäl. Men det finns ändå gott om offensiv kraft i det där laget. Luis Muriel tillhör världens bästa anfallare, och Jerémie Boga är nog en fin förstärkning till vänsterkanten. Ivorianen, som köpts från Sassuolo, har under flera säsonger haft flest lyckade dribblingar i hela Serie A, och är en sevärd såväl som effektiv spelare.

Båda lag kommer från cupmatcher under torsdagskvällen, då Juventus vann och Atalanta förlorade.

Vi tror att Juventus vinner den här matchen, men känner ändå en osäkerhet över det spelet. Däremot känner vi oss tämligen säkra på att båda lag kommer att göra mål. Atalanta lämnar väldigt sällan planen mållösa, och med Vlahovic har Juventus nära på målgaranti. Vi spelar ”båda lag gör mål – ja”, som finnes till det fina oddset 1,70 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en Bet365-recension, som ni mer än gärna får läsa.

Relaterade artiklar

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2498 Artiklar