Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 dec, 2021

Aston Villa – Leicester City, 5/12: Stream, speltips & odds

Aston Villa Leicester speltips stream

Aston Villa tar emot Leicester på Villa Park. Vi ger er förutsättningarna inför matchen, med ett speltips och information om hur ni hittar en Aston Villa – Leicester City stream.

Aston Villa har inlett säsongen svagt, men äntligen vaknat till liv efter tränarbytet. Leicester går knackigt de också, men är ändå inte långt bakom Europaplatserna.

Vi har en minst sagt intressant match att se fram emot på Villa Park. Klockan 17:30 söndag 5/12 blåser Michael Oliver igång mötet, men redan nu kan ni läsa om förutsättningarna till kampen. Ta del av vårt speltips nedan!

Streama fotboll i Sverige

Se massor av matcher hos Bet365!

Vad: Aston Villa – Leicester City
Matchstart Kl. 17:30, den 5/12
Vart: Villa Park
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Leicester vinner (3,00 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Steven Gerrard är ny tränare för Aston Villa. Med honom har laget vunnit två matcher och förlorat en.
  • Leicester City har tre raka matcher utan förlust.
  • Senast lagen möttes vann Leicester med 2-1.

Streama Aston Villa – Leicester City

Det är förvånansvärt enkelt att live streama Aston Villa – Leicester, och det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som sänder Premier League live streams i Sverige. Där kan ni alltså även bland annat streama Manchester United – Crystal Palace.

Det går utmärkt att ha igång er Aston Villa – Leicester live stream från valfri enhet. Titta på fotboll live via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast eller HDMI-kabel kan ni koppla över er Aston Villa – Leicester live stream till TV-skärmen.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Aston Villa – Leicester live!

Speltips & odds: Aston Villa – Leicester City

Aston Villa inledde säsongen helt okej under de första sex matcherna, då man spelade ihop tio poäng. Därefter gick det dock käpprätt åt pipan. Fem raka förluster radades upp, och ledningen fick nog. Dean Smith sparkades, och in kom Steven Gerrard.

Gerrard är betydligt mer känd för sin spelarkarriär än för sina bedrifter som tränare, men har ändå hunnit uträtta en del som tränare också. Han basade över Glasgow Rangers i tre år, och lyckades då bryta Celtics totala dominans genom att vinna skotska ligan – och det dessutom överlägset. Nu har han tagit nästa steg i karriären, till Aston Villa i Premier League, och fortsätter han ha framgångar som tränare är det väl bara en tidsfråga innan han får ansvaret över sin gamla klubb Liverpool.

Leicester City har fått en svagare start på säsongen än vad man presterat under de senaste åren, och ligger på en 10:e plats i Premier League. Men någon som aldrig verkar vackla är Jamie Vardy, som fortsätter att göra mål år efter år trots ständiga rop om att han är på väg att ta slut. Engelsmannen fyller 35 år om en månad, men ligger tvåa i skytteligan bakom Mohammed Salah.

Leicester har nu tre raka matcher utan förlust, och börjar få ordning på saker och ting. Aston Villa vann två matcher direkt efter Gerrards ankomst, men förlorade senast. Kanske har den här effekten som allt som oftast kommer efter ett tränarbyte tagit slut, och saker återgår till det normala?

I normala fall vinner Leicester den här matchen. De har ett starkare lag och en fördel i att deras tränare varit i klubben så länge. Senast de var på besök på Villa Park vann de med 2-1, efter att James Maddison och Harvey Barnes gjort mål. Vi tror på en ny seger för Leicester, och spelar den raka 2:an till 3,00 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Leicester vinner
  • Odds: 3,00
  • Spelsida: Bet365

Ni får väldigt gärna läsa vår Bet365-recension, som ni hittar via länken.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar