Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 7 apr, 2021

Ajax – Roma, 8/4: Speltips & stream

Ajax – Roma, 8/4: Speltips & stream

I kvartsfinal i Europa League möter Ajax – Roma varandra under torsdagskvällen (½). Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Ajax – Roma stream.

Inför Europa League-mötet mellan Ajax – Roma under torsdagen ger vi dig ett speltips och visar hur du kan streama matchen. Lagen kommer med en fin vinst respektive ett oavgjort resultat i bagaget. Vi tror på ett oavgjort resultat under torsdagskvällen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Johan Cruijff Arena, eller se hur ni hittar en Ajax – Roma live stream 8/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Arsenal – Slavia Prag
Matchstart Kl. 21:00, den 8/4
Vart: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Live stream: > Streama matchen hos Bet365
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Oavgjort (3,80 hos Bet365)

Streama Ajax – Roma

Det är lätt att streama Ajax – Roma i Europa League online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Ajax – Roma

Speltips inför matchen

Under torsdagskvällen möter Ajax – Roma varandra i kvartsfinal i Europa League. Ajax har vunnit sina senaste sju matcher.

Under torsdagen står Ajax som värd och ska möta de italienska motståndarna Roma. Holländarna kommer till detta mötet med en seger med 1-2 mot Heerenveen i Eredivisie efter mål av Dusan Tadic och Sebastian Haller.

Ajax har en fin form för närvarande och har vunnit sina sju senaste matcher och har inte spelat oavgjort under lika många.

Roma åker till detta möte för med ett oavgjort resultat mot Sassuolo med 2-2 i Serie A efter att ha tagit ledningen genom Lorenzo Pellegrini, dessförinnan åkte de på däng mot Napoli med 0-2 på hemmaplan i Rom.

Det italienska laget ligger på en sjundeplats i Serie A och sladdar en aning denna säsongen. Vi tror att de höjer sig själva till Europa League och inte accepterar en förlust i detta bortamöte.

Vårt speltips

Lagen är jämna, med en viss fördel till Ajax som är hemmalag. Holländarna är i en bättre form, samtidigt som italienarna spelar mot bättre motstånd vecka efter vecka. Vi landar därför i att spela på ett oavgjort resultat i matchen, till ett spännande odds på 3.80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Oavgjort (Fulltidsresultat)

Fler speltips

EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Gustaf Rauer

128 Artiklar