Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2023

AIK – Varbergs BoIS (28/8): Stream, speltips & odds

aik varberg speltips stream

Vad: AIK – Varberg
Avspark: Den 28/8, kl. 19:00
Vart: Friends Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Under 2,5 mål (2.05 hos Expekt)

AIK och Varbergs BoIS möts i en otroligt viktig match för båda lagen. Här finner ni speltips och information om stream till matchen med avspark klockan 19:00 på måndag kväll.

AIK ligger näst sist i Allsvenskan, och ställs under måndagen mot tabelljumbon Varbergs BoIS. Två lag som alltså ligger på nedflyttningsplats, och frågan är om det här inte är den allra sista livlinan för Varberg för att vinna lite hopp om att ett säkrat kontrakt ska vara åtminstone möjligt.

AIK skulle vid seger här, beroende på resultaten i söndagens matcher, kunna avancera ända upp till en 12:e plats i tabellen. Här finner ni vårt speltips till matchen, och här kan ni också läsa om hur ni gör för att live streama AIK – Varbergs BoIS.

Under 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
AIK vs Varbergs BoIS FC Match Outcome
Match Starts 28/08 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • AIK har John Guidetti på skadelistan. Varberg får klara sig utan Anton Liljenbäck och Gideon Mensah.
 • AIK vann med 2-1 när lagen möttes tidigare denna säsong. Hjältar då var ”Sotte” och dansken Thychosen.
 • AIK ligger näst sist på 19 poäng. Varberg är tabelljumbon med 11 pinnar.
Allsvenskan

28th August 2023 - 17:00

Friends Arena

AIK

Match Ended
Varbergs BoIS FC

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2.2

Average goals scored

2/9

Matches were draws

88%

Goals scored in first half

Allsvenskan

2023

Varbergs BoIS FC

1

AIK

2

2022

AIK

0

Varbergs BoIS FC

2

2022

AIK

1

Varbergs BoIS FC

0

2021

AIK

0

Varbergs BoIS FC

0

2021

AIK

2

Varbergs BoIS FC

1

2020

Varbergs BoIS FC

2

AIK

2

2020

AIK

1

Varbergs BoIS FC

0

See more

Cup Grp. 5

2023

AIK

3

Varbergs BoIS FC

0

Cup Group 3

2016

Varbergs BoIS FC

1

AIK

2

Streama AIK – Varberg

Det är knappast svårt att finna en AIK – Varbergs BoIS live stream att titta på direktsänt på internet. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Det går utmärkt att ha i gång er AIK – Varbergs BoIS stream direkt från valfri enhet. Ni kan se matchen från mobil, dator men också från surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi har god anledning att tro att ni kommer att bli nöjda med att streama AIK – Varbergs BoIS. Det är god kvalitet på bild, ljud och kommentatorer till sändningen.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Varberg

Speltips & odds: AIK – Varberg

AIK har knappast övertygat denna säsong, för att uttrycka det milt. Man har legat i botten och harvat säsongen igenom, även om resultaten gått åt rätt riktning nu mot slutet. Det blev dock en förlust mot IFK Norrköping allra senast, och då fick man se sig falla ner från kvalplats till nedflyttningsplats.

AIK:s stjärna John Guidetti är skadad för tillfället, med en krånglande vad, och väntas vara borta fram till i mitten av september. Han har dock inte gett laget alls så mycket som man hade hoppats när han spelat heller. På 14 matcher denna säsong har det blivit blott 1 mål, och 0 assist.

Varberg har inte mycket till stjärnor i laget, men man har två skador – två långtidsskador. Både Gideon Mensah och Anton Liljenbäck är korsbandsskadade, och väntas missa hela säsongen.

Det här är Varbergs troligtvis sista livlina för att skapa sig åtminstone någon form av möjlighet att hänga kvar i Allsvenskan. Vinner man så minskar man avståndet till AIK till fem poäng, medan ett poängtapp skulle göra att det ser otroligt mörkt ut. Samtidigt lär AIK också känna en del ångest inför denna match, som man bara måste vinna. Vi tror att vi får se två försiktiga lag, rädda för att släppa in mål bakåt. Det tror vi ger oss en målsnål match, och vi spelar ”under 2,5 mål” till 2.05 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Under 2,5 mål
 • Odds: 2.05
 • Bettingsida: Expekt

Dessa odds på denna bottenmatch är tagna från Expekt Sverige, en väletablerad bettingsida i Sverige som sitter på många fina odds. Se också ifall det finns någon oddsboost att använda till dina spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler odds på AIK – Varberg nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.77
X2 2.80
Båda lag gör mål – Nej 1.79

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar