Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 apr, 2022

AIK – Varbergs BoIS (20/4): Stream, speltips & odds

AIK Värnamo speltips stream

AIK och Varbergs BoIS ställs emot varandra i en spännande allsvensk match. Kan ”Gnaget” studsa tillbaka efter förlusten senast, eller blir det nytt poängtapp? Ta del av speltips och hitta er AIK – Varberg stream.

AIK står efter tre spelade omgångar på tre poäng, och det laget har knappast gjort fansen nöjda så här långt. Nu har man en förhållandevis tacksam uppgift hemma mot Varberg, och här är det bara vinst som gäller.

Varberg har inlett säsongen på ett starkt vis, med sex pinnar. Kan de störa AIK? Ta del av vårt speltips, och hitta er AIK – Varberg live stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: AIK – Varbergs BoIS
Matchstart Kl. 19:00, den 20/4
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Under 2,5 mål (1,72 hos Bet365)

Inför matcher

  • AIK:s nyförvärv Jordan Larsson har gått rakt in i startelvan, och gjort det godkänt så här långt. Han väntas starta här igen.
  • Varbergs BoIS har knappa förutsättningar och svag trupp, men har redan vunnit två matcher och ligger tre poäng före AIK.
  • AIK vann med 1-0 senast lagen möttes. Då var det Nabil Bahoui som avgjorde.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’gPLgHUcXejKfW4iY0PoAXhemmnbBPD5BnORA5jUb’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Varberg live

Det är lättare än vad man kan tro att live streama AIK – Varberg. För att se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på Allsvenskan live, från vilken enhet ni vill.

Ni väljer alltså helt själva om ni ska ha igång er AIK – Varbergs BoIS live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningarna på Discovery Plus håller alltid hög nivå, såväl online som på TV. Och ni som har kanalen Discovery+ Extra 2 behöver inte ens fixa med en AIK – Varberg stream, utan kan se matchen direktsänt på TV via vanlig sändning.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Varbergs BoIS online

Speltips & odds: AIK – Varberg

Mycket av snacket kring AIK handlade inför säsongen om John Guidetti. Profilen var så gott som klar, och fansen bara väntade på att han skulle presenteras. Till slut kom det ingen Guidetti, och AIK förlorade den allsvenska premiären klart. Från en stor hype var läget ett annat omkring Skytteholm.

Därefter dök dock en annan profilvärvning upp istället. Jordan Larsson, vars ryska kontrakt pausats, skrev på fram till sommaren. När han lämnar väntas Guidetti istället ansluta, och plötsligt har AIK fått till ett upplägg som nog var till och med bättre än det initialt tänkta. Larsson levererade en assist i debuten mot Norrköping, och visade prov på fina kvalitéer. När Malmö stod för motståndet i omgången därpå däremot, blev det tydligt att AIK inte var på de himmelsblås nivå.

I en annan del av landet har lilla Varbergs BoIS fortsatt att ta fler poäng än vad man borde kunna ta. Tre omgångar in på säsongen har man redan tagit två segrar, mot först Norrköping och därefter mot GIF Sundsvall.

Varken AIK eller Varberg är lag som släpper på säkerhetsbältet och trycker gasen i botten. Här tror vi istället på en lugn historia där det inte blir särskilt mycket mål. Under 2,5 mål spelas, till oddset 1,72 gånger insatsen. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72
  • Spelsida: Bet365

Ni är mycket välkomna att ta er en titt på oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Vi spelar på att detta blir en målsnål match. Men titta gärna in andra odds på mötet.

Speltips Odds från Bet365
AIK HT/FT 2,50
Båda lag gör mål – Nej 1,70
Över 2,5 mål 2,07

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar