Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 24 aug, 2022

AIK – Slovacko (25/8): Stream, speltips & odds

AIK Slovacko speltips stream

AIK ska försöka vända ett tremålsunderläge på Friends Arena! Efter en tuff förlust i det första mötet ser det svårt ut för AIK, men inte omöjligt. Ta del av speltips, och läs om hur ni gör för att streama matchen online.

AIK har inte varit sitt bästa jag under de senaste månaderna. Laget har gått trögt i Allsvenskan, och håller på att åka ur Europakvalet. Men än har man ett litet halmstrå kvar att greppa. Henok Goitom tog laget till en imponerande seger i sin första match som huvudtränare, och nu blir det intressant att se om laget kan bjuda på något liknande denna kväll.

Vi ger er allt inför AIK – Sivasspor. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama AIK – Slovacko online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – Slovacko, playoff till Europa Conference League
Var: Friends Arena
När: Kl. 19:00, 25 augusti
Live stream: Aftonbladet Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: AIK vinner matchen (2,10, Bet365)

Inför matchen

  • Playoff till Europa Conference League. Slovacko vann första mötet med 3-0, och AIK har en rejäl uppförsbacke att passera om man ska ta sig till gruppspelet.
  • AIK sparkade sin tränare efter bortaförlusten mot Slovacko. Nu är det Henok Goitom som styr i spakarna för resten av säsongen.
  • Sebastian Larsson petades i Goitoms tränardebut, mot Norrköping. Det blir intressant att se om han får spela här.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’iDAPsR7B7i1Ie1JPQOne2dddxulFSMHbJYCEkomN’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Slovacko live

En hel del undrar hur man bär sig åt för att hitta en AIK – Slovacko live stream att se direktsänt på internet, och här visar vi er hur man gör. Matchen kommer att sändas direktsänt på Aftonbladet Plus, och har ni ett konto på sidan kan ni se den live.

Välj själva vilken enhet ni ska använda för att titta på er AIK – Slovacko stream. Det går att se matchen via mobil, dator såväl som surfplatta. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Sändningen av er fotboll stream håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna duktiga, vilket förhöjer tittarupplevelsen.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Slovacko

Speltips & odds: AIK – Slovacko

AIK har inte några roliga veckor bakom sig. Spelet har sett väldigt krampaktigt ut, och även om de allsvenska resultaten varit aningen bättre har det hackat även där. Men efter förlust med 0-3 mot Slovacko i det första mötet, sparkades tränaren Bartosz Grzelak.

In kom istället Henok Goitom, som alla känner till för sin spelarkarriär men som inte haft något huvudtränaruppdrag innan. Tanken är att han ska träna laget under resten av 2022. Starten blev åtminstone riktigt bra. Laget ledde med 3-0 redan i första halvlek, men efter att man fick Vicent Thill utvisad tappade man en del av övertaget och vann till slut med 4-2.

Många höjde på ögonbrynen över att Goitom valde att peta Sebastian Larsson, som varit given i AIK i varje match. Kanske var det signalen som behövde sändas till spelarna – att vem som helst kan petas.

På pappret ska AIK och Slovacko vara ganska jämna, och det var en överraskning att Slovacko vann det första mötet. Att AIK ska lyckas vända ett tremålsunderläge känns lite långsökt, men vi tror att man åtminstone vinner hemmamatchen. Laget såg piggt och bra ut mot Norrköping, och vi tror att man vinner här.

Den raka 1:an spelas. Den finnes till 2,10 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen, rak 1:a
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Ni är mer än välkomna att titta in oddsboostar, för att höja era odds, innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Vi spelar att AIK vinner matchen, en rak 1:a. Men det finns andra intressanta odds att kolla in, och här listar vi några.

Speltips Odds (Bet365)
AIK kvalificerar sig 13,00
Slovacko kvalificerar sig 1,04
Båda lag gör mål – Ja 1,80

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar