Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 jul, 2022

AIK – Poltava Vorskla (27/7): Stream, speltips & odds

aik vorskla speltips stream

AIK ska försöka vända underläge mot Vorskla, för att ta sig vidare till nästa omgång i kvalet till Europa Conference League. Här ger vi er speltips inför onsdagens match, och visar hur ni hittar en AIK – Vorskla live stream!

AIK åkte på en överraskande förlust i det första kvalmötet med ukrainska Vorskla, u vägen mot Europa Conference League. Det ukrainska laget vann med 3-2, och nu har AIK alltså ett ettmålsunderläge att försöka vända.

Här ger vi er allt inför avgörandet på Friends Arena. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att streama AIK – Vorskla.

Streama fotboll live

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – Vorskla
Matchstart Kl. 19:00, den 27/7
Vart: Friends Arena
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: AIK kvalificerar sig (1,95 hos Bet365)

Inför matchen

  • Före matchen i torsdags hade Vorskla inte spelat match sedan i januari, då ukrainska ligan varit pausad på grund av kriget.
  • AIK:s profilvärvning John Guidetti gjorde både mål och assist mot IFK Värnamo senast.
  • Bortamålsregeln är borttagen, vilket innebär att en uddamålsseger för AIK här alltid kommer att ge förlängning.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ux3CoxIHbb7F6wLs82f6hJ9HHgLvDLGDq0inoktW’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Vorskla

Det är inte alls svårt att live streama AIK – Vorskla, om man bara vet hur man gör. Likt det första mötet lagen emellan, är det Aftonbladet Plus som sitter på sändningsrättigheterna i Sverige. Om ni har ett pluskonto med abonnemang, kan ni se matchen online. Gå på Aftonbladet och skaffa ett plusabonnemang, så kan ni se matchen direkt på nätet!

Ni väljer själva vilken enhet ni ska använda för att se er AIK – Vorskla live stream. Har ni mobil, dator eller surfplatta och surfplatta väljer ni fritt hur ni ska koppla upp matchen. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningen hos Aftonbladet Plus håller hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer. Därför tror vi att ni kommer att bli riktigt nöjda med er AIK – Vorskla live stream.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama AIK – Vorskla direkt

Speltips & odds: AIK – Vorskla

AIK gick in som storfavoriter till det första mötet med Vorskla, i kvalet till Europa Conference League. Vorskla hade inte spelat en tävlingsmatch sedan i januari, då den ukrainska ligan varit på paus under kriget, och kom således till mötet utan matchform. Dessutom gjorde kriget att båda möten placerades i Sverige, om än det första på Tele2 Arena istället för på Friends Arena då Friends hade konsert samma datum.

Men det visade sig att Vorskla var starkare än man förväntat sig. Laget hanterade konstgräset på Tele2 betydligt bättre än AIK, och visade upp stor individuell skicklighet. AIK:s svaga form i Allsvenskan höll i sig även över denna match, och man förlorade med 3-2.

Nu är det dags för retur och avgörande på Friends Arena, där AIK måste vinna med ett mål för att få till en förlängning, två mål för att direktkvalificera sig. Senast kommer AIK från en 3-2-seger mot IFK Värnamo, där man inte övertygade spelmässigt men ändå vann matchen. John Guidetti gjorde då sitt första mål för laget, och stod även för en assist.

AIK är klart starkare på hemmaplan än på Tele2 Arenas konstgräs, och vi tror att man löser detta. ”AIK att kvalificera sig” spelas, till 1,95 gånger insatsen.

  • Vårt speltips: AIK kvalificerar sig
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Vi vill tipsa er om att titta in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Ni är välkomna att kolla in fler odds på AIK – Vorskla. Nedan hittar ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,15
Över 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,85

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar