Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 feb, 2024

AIK – Örebro (18/10): Stream, speltips & odds

aik örebro speltips stream

Vad: AIK – Örebro
Avspark: Den 18/2, kl. 15:15
Vart: Friends Arena
Stream: > TV4 Play
Speltips: Under 2,5 mål (2.08 hos Unibet)

AIK gör sin första tävlingsmatch för säsongen, då man välkomnar Örebro SK i Svenska Cupen. Detta är även Örebros första tävlingsmatch i år. Läs vårt speltips till matchen, och kolla in hur ni kan streama mötet online.

AIK gjorde inte många glada ifjol, då man låg och kämpade i botten hela säsongen och inte var långt ifrån att åka ur Allsvenskan. Inför den här säsongen har man inte ändrat så mycket på laget, men gjort vissa förstärkningar.

Örebro stod för en ny floppsäsong ifjol, då man låg och kämpade i botten av Superettan. Nu hoppas laget på att man ska kunna vakna till liv, och förhoppningsvis åtminstone sluta på övre halvan, om möjligt blanda sig i kampen om kvalplats. Kan man störa AIK i premiären av Svenska Cupen? Vi ger er speltips inför matchen, och visar hur ni kan streama mötet online.

Under 2,5 mål (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hor Unibet!

Inför matchen

  • AIK har inför den här säsongen bland annat förstärkt med mittfältaren Isamila Cheick Coulibaly, från Sheffield United.
  • AIK har gjort sig av med bröderna Jimmy och Elias Durmaz.
  • AIK och ÖSK möttes i Svenska Cupens gruppspel även år 2022. Då blev resultatet 1-1, efter mål från Sebastian Larsson och Jake Larsson.

Streama AIK – Örebro

Det är lätt ordnat att hitta en AIK – Örebro SK live stream att se online på internet. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos TV4 Play, och där köpa ett sportabonnemang. Sedan kan ni se Svenska Cupen live.

Välj själv om du ska titta på din AIK – Örebro stream från mobil, dator eller surfplatta. Det går att se matchen från valfri enhet. Med en Chromecast kan du dessutom koppla din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni som väljer att streama AIK – Örebro kommer att bli nöjda med det beslutet. Detta eftersom det är så god kvalitet på bilden, ljudet och kommentatorerna till sändningen.

  1. Klicka dig vidare till TV4 Play
  2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama AIK – Örebro

AIK – Örebro speltips

AIK stod ifjol för en riktig fiaskosäsong, då man var med och slogs i botten av tabellen under hela säsongen. Mot slutet blev situationen en aning bättre, då nye tränaren Henning Berg lyckades få viss styr på laget, och man kunde slutligen säkra kontraktet för allsvenskt spel 2024.

Häromdagen kom den ekonomiska årsrapporten, som visade att AIK gick back med 20 miljoner kronor föregående år. Ännu en smäll för klubben. Nu har man släppt fjolårets prestigeförvärv Jimmy Durmaz, och hoppas på att unga spelare som Taha Ayari och Alexander Fesshaie kan ta steg. Kanske kan även Lamine Dabo få ett genombrott?

Om AIK haft det jobbigt på sistone, har det inte varit mycket bättre för Örebro. Den klubb som vi vant oss med att se i Allsvenskan åkte ur serien 2021, och har under de två senaste åren slutat på 10:e respektive 11:e plats i Superettan. Återstår att se om man kan göra det bättre i år, och matchen mot AIK blir en tuff första värdemätare.

Vi tror att det här blir en ganska så målfattig match, och väljer att spela ”under 2,5 mål”. Det finnes till 2.08 gånger insatsen, hos Unibet.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.08
  • Bettingsida: Unibet

Vi har plockat oddsen på AIK – Örebro från Unibet. Bettingsidan har funnits länge, och har massvis av spännande odds. Det går också fint att spela med swish på bettingsidan.

Mer odds & betting inför matchen

Titta in fler förslag på spel till AIK – Örebro här.

Speltips Odds från Unibet
X2 3.35
Över 2,5 mål 1.70
Båda lag gör mål – Nej 1.66

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar