Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 okt, 2023

AIK – Mjällby AIF (7/10): Stream, speltips & odds

aik mjällby speltips stream

Vad: AIK – Mjällby AIF
Avspark: Den 7/10, kl. 15:00
Vart: Friends Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: X2 (2.23 hos Expekt)

AIK tar emot Mjällby på Friends Arena under lördagen. Viktiga poäng på spel för ”Gnaget”, som gärna skulle ta sig till bekvämt avstånd från bottentrion. Läs speltips och se hur ni kan streama matchen live.

Att AIK:s resultat svängt till det bättre sedan Henning Berg tog över är tydligt, men man lyckas trots det aldrig ta sig till någon riktig säkerhet. Just nu har man en poäng ned till kvalstrecket, och då är det inte läge att pusta ut.

På lördag ställs AIK emot Mjällby, som däremot ligger säkert till i tabellen med sina 34 poäng. Man kommer från två raka förluster, och frågan är om laget börjat checka ut från den här säsongen? Ta här del av speltips och se hur ni kan streama AIK – Mjällby live.

X2 (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
AIK vs Mjaellby Match Outcome
Match Starts 07/10 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • AIK har danske ytterbacken Mads Thychosen avstängd. Dessutom har man Magashy, Keita, Kimpioka, Janosevic, Haliti, Faraj och Guidetti skadade.
 • Mjällby saknar korsbandsskadade Silas Nwankwo och Jesper Merbom Adolfsson.
 • Förra året vann Mjällby på Friends Arena. Förrförra året blev det 2-2.
Allsvenskan

07th October 2023 - 13:00

Friends Arena

AIK

Match Ended
Mjaellby

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.8

Average goals scored

8/19

Matches were draws

42%

Goals scored in first half

Cup Final Stage

2024

Mjaellby

1

AIK

3

Allsvenskan

2024

Mjaellby

1

AIK

1

2023

Mjaellby

0

AIK

0

2022

Mjaellby

1

AIK

2

2022

AIK

0

Mjaellby

1

2021

AIK

0

Mjaellby

0

2021

AIK

2

Mjaellby

2

2020

AIK

1

Mjaellby

0

2020

Mjaellby

3

AIK

1

2014

AIK

0

Mjaellby

1

2014

AIK

2

Mjaellby

1

2013

Mjaellby

2

AIK

3

2013

AIK

0

Mjaellby

0

2012

Mjaellby

0

AIK

1

2012

AIK

0

Mjaellby

0

2011

Mjaellby

0

AIK

2

2011

AIK

3

Mjaellby

0

2010

AIK

0

Mjaellby

0

2010

Mjaellby

0

AIK

0

See more

Streama AIK – Mjällby

Det är lätt gjort att finna en AIK – Mjällby live stream att titta på direktsänt på nätet. Allt ni behöver göra för att finna en fotboll stream av matchen är att köpa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se Allsvenskan live på nätet.

Det går att ha i gång er AIK – Mjällby AIF stream från mobil men likväl från dator eller surfplatta. Med hjälp av Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg går det också utmärkt att koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen, och se fotbollsmatchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med att streama AIK – Mjällby. Sändningen håller en hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Mjällby

Speltips & odds: AIK – Mjällby

Som alla är bekanta med inledde AIK den här säsongen fasansfullt dåligt, och det var inte bara på planen det havererade. Det var rörigt på i princip alla plan i klubben, och alla rutor som kan kryssas i när man pratar om kris var det bara att kryssa i en efter en.

Sedan norrmannen Henning Berg tog över på tränarposten har resultaten blivit klart bättre, men AIK är inte det enda bottenlag som gått bra under hösten. Även IFK Göteborg har lyft, och Sirius tar sina poäng de också.

Zoomar vi in lite på AIK:s segrar under Berg ser vi att alla faktiskt har kommit mot på pappret rätt enkelt motstånd. Man har vunnit mot bottenlagen Degerfors, Varberg och Sirius, och så har man slagit Djurgården – ett derby är ett derby oavsett tabelläge och dessa förlorar Djurgården nästan alltid. Det är de vinster man tagit, inte fler än så. Då hade man dessutom en rejäl dos tur i vinstmatchen mot Sirius.

Kommer från två raka förluster, men båda dessa skedde på hemmaplan. Faktum är att man har ett klart högre poängsnitt på bortaplan, och att man är hela Allsvenskans fjärde bästa bortalag. Då tror vi att Mjällby får med sig minst en poäng här, och spelar X2 till det fina oddset 2.23 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: X2
 • Odds: 2.23
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen på AIK – Mjällby är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsida som är väletablerad i Sverige och har många intressanta odds. Läs också på om spelbolag utan skatt innan ni lägger era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Titta in tre ytterligare spelförslag till AIK – Mjällby här under.

Speltips Odds från Expekt
Båda lag gör mål – Nej 1.75
Under 2,5 mål 1.74
Över 2,5 mål 2.10

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar