Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 maj, 2021

AIK – Mjällby, 22/5: Stream, speltips & odds

AIK Mjällby speltips stream

AIK och Mjällby möts i Allsvenskan på lördag eftermiddag. Vi ger er speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama AIK – Mjällby live.

AIK ligger på 3:e plats i Allsvenskan, och har stått för flera bra prestationer på sistone. Mjällby tar sig fram de också, och har efter en svag start nu gått fyra raka matcher utan förlust.

Nu möts de två lagen, på lördag 23/5 i den åttonde omgången av Allsvenskan. Kolla in vårt speltips med odds till matchen, och hitta även en AIK – Mjällby stream att se online.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: AIK – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 15:00, den 22/5
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: AIK vinner (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • AIK ligger på 3:e plats i Allsvenskan, och har bara tre poäng upp till Djurgården.
  • Mjällby har inte förlorat någon av sina fyra senaste matcher, och placerar sig på 10:e plats i Allsvenskan.
  • Ifjol vann Mjällby hemma mot AIK, men när AIK spelade hemma var det de som vann.

Streama AIK – Mjällby live

Det är väldigt lätt att live streama AIK – Mjällby. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det är möjligt att titta på AIK – Mjällby från valfri enhet, och matchen visas med hög bild- och ljudkvalitet. Sätt igång din AIK – Mjällby live stream via mobil, dator eller surfplatta och börja se fotboll online!

  1. Gå till Discovery +
  2. Skapa ett konto
  3. Köp ett sportabonnemang
  4. Streama AIK – Mjällby live!

Speltips inför matchen

AIK inledde den allsvenska säsongen med att besegra Degerfors, och tongångarna kring laget var positiva. Därefter blev det dock förlust mot IFK Göteborg, och en dålig insats så vänder ropen snabbt.

Efter flera goda insatser har AIK ändå visat att man kan göra en bra säsong, och konkurrera om topplatserna på allvar. Nygamle spelaren Nicolás Stefanelli ser vass ut, och Saku Ylätupa – som nästan är som ett nyförvärv han också – likaså. Dessutom finns ju landslagsspelarna Mikael Lustig och Sebastian Larsson att tillgå, och AIK har en allt som allt mycket stark trupp.

I den senaste omgången besegrade AIK Östersund med 2-1. En stabil insats, även om AIK:s målvakt Budomir Janosevic bjöd in ÖFK i matchen i slutet, med en riktig blunder. Men det blev tre poäng till slut, och nu ska man försöka upprepa bedriften hemma mot Mjällby.

Mjällby såg riktigt bleka ut inledningsvis av säsongen, men har sedan börjat rulla igång. Man har inte förlorat någon av sina fyra senaste matcher, men däremot besegrat både Degerfors och Östersund. Den stora stjärnan är anfallaren Jacob Bergström, som flyger fram som en ångvält i matc efter match.

Mjällby har börjat komma igång bra, men AIK ser trots allt starkare ut. Laget har varit väldigt stabila och avfärdat såväl svagare motstånd som Hammarby och Elfsborg. På hemmaplan har man vunnit tre av fyra matcher, och kryssat bara mot Malmö.

Vi spelar den raka 1:an, som finnes till 1,75 gånger insatsen.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar