Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 maj, 2022

AIK – IK Sirius (21/5): Stream, speltips & odds

Shkendija AIK speltips stream

AIK och Sirius möts i Allsvenskan på lördag den 21 maj. Tar AIK ännu en hemmaseger, eller lyckas Sirius följa upp med en ny seger efter två raka trepoängare? Ta del av speltips och hitta er AIK – Sirius live stream.

AIK hade marginalerna på sin sida i Stockholmsderbyt i söndags, där man fick med sig en pinne trots att man var det klart sämre laget i matchen. Sirius har haft en tung period på sistone, men stod senast för en skön seger. Nu hoppas man kunna bygga vidare på den vinsten.

Ta del av förutsättningarna inför AIK – Sirius. Vi ger er vårt speltips och visar hur ni bär er åt för att live streama matchen online, eller för att se den på TV.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – IK Sirius
Matchstart Kl. 15:00, den 21/5
Vart: Friends Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: AIK vinner och håller nollan (2,20 hos Bet365)

Inför matchen

  • AIK har vunnit alla sina hemmamatcher den här säsongen, och inte släppt in något mål på dessa.
  • Sirius kommer från två raka segrar, och nu verkar anfallsstjärnan Christian Kouakou ha kommit igång också.
  • Just Christian Kouakou är en före detta AIK-talang, som här kan vara extra sugen på att visa vad han kan mot sin tidigare klubb.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’QBvFGlIqG7Yo3w9wbrvwpqAZiFhcgWgkKZCWfios’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Sirius

Det är enklare än vad många tror att liv streama AIK – Sirius. För at se matchen direktsänt på nätet behöver ni bara skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja titta på alla Allsvenskan live streams, och således se samtliga matcher från serien.

Det är upp till er själva vilken enhet ni använder för att se er AIK – Sirius stream. Det går alldeles utmärkt att se matchen från mobil, dator såväl som från surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen, och på så sätt se er fotboll stream på TV.

Hur ser det förresten ut med vanlig TV-sändning av matchen? Det är dessvärre ingen kanal som kommer att TV-sända AIK – Sirius, och vill ni se den på TV rekommenderar vi således att ni kopplar över er AIK – IK Sirius live stream till TV-skärmen. Det fungerar utomordentligt bra. Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, vad gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Sirius live

Speltips & odds: AIK – Sirius

AIK stod inte för någon bra prestation i derbyt mot Hammarby under söndagen, men utfallet ska man vara nöjda med. Trots stort spelövertag för Hammarby slutade matchen 3-3. Nabil Bahoui stod för två mål, och Sebastian Larsson stänkte dit en feldömd straff. Utöver själva målen skapade AIK inte särskilt mycket, men en poäng borta mot guldkonkurrenten Hammarby är mycket bra.

Sirius inledde Allsvenskan starkt, men hade sedan en tyngre period. De sviktande resultaten hängde delvis ihop med att anfallsstjärnan Christian Kouakou var skadad och därefter något ur form. Men i de två senaste matcherna har en av hans lagkamrater och en annan av nyckelspelarna, Moustafa Zeidan, klivit fram, samtidigt som Kouakou själv hamnade i målprotokollet mot Elfsborg senast. Nu har Sirius två raka segrar och tittar från sin sjundeplats ännu högre uppåt i tabellen.

AIK har den här säsongen vunnit alla sina hemmamatcher, och på dessa inte släppt in ett enda mål. Vi tror att man lyckas vinna och hålla nollan här igen, och spelar därför ”AIK vinner och håller nollan”. Spelet finnes till 2,20 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: AIK vinner och håller nollan
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Kolla mer än gärna in oddsbonusar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Vi tror här på AIK. Men det finns gott om fler odds att kolla in från den här matchen.

Speltips Odds från Bet365
AIK vinner båda halvlekar 3,25
Över 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,07

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar