AIK - IFK Värnamo (14/8): Stream, speltips & odds

AIK Värnamo speltips stream

AIK och IFK Värnamo möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en AIK – IFK Värnamo live stream.

AIK är som vanligt inblandade i toppstriden, och siktar på att som sämst säkra Europaspel till nästa år. En match man bör vinna om man ska vara med i den kampen, är hemma mot IFK Värnamo. Men Värnamo har visat sig vara allt annat än en slagpåse, och vi har en intressant match att se fram emot.

Värnamo har stått för flera imponerande insatser denna säsong, och har ett ganska bekvämt avstånd ned till nedflyttningsplatserna. Här ger vi er allt inför matchen på Friends Arena, från speltips till information om hur ni finner en AIK – IFK Värnamo live stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AIK – IFK Värnamo, Allsvenskan
Var: Friends Arena
När: Kl. 15:00, 14 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 3
Speltips: Under 2,5 mål (1,95 hos Bet365)

Inför matchen

  • AIK har haft ett tufft spelschema på sistone, och i torsdags spelade man en match som gick ända till straffar.
  • Värnamo har på sistone lyckats besegra Hammarby, kryssa mot Djurgården och spela jämnt mot AIK.
  • När lagen möttes, för bara några veckor sedan, vann AIK med 3-2 efter två försvarsmisstag från AIK-lånet Robin Tihi.

Statistik & startelvor

Streama AIK – IFK Värnamo

Det är förvånansvärt enkelt att live streama AIK – IFK Värnamo. För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort, kan ni se Allsvenskan direktsänt online.

Välj själv vilken enhet ni ska använda för att titta på er AIK – IFK Värnamo stream. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er AIK – Värnamo live stream. Kvalitén på sändningen är hög, vilket gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion mycket kunniga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – IFK Värnamo

Speltips & odds: AIK – Värnamo

AIK har stått för en helt ok säsong, där prestationerna varit sisådär men resultaten ändå har kommit. Typiskt AIK-vis, alltså. Nu slåss man i toppen av Allsvenskan, och är samtidigt ett playoff-spel ifrån att ta sig till Europa Conference League. Sett till hur spelet har sett ut, är det svårt att föreställa sig dessa framgångar.

IFK Värnamo är en nykomling som charmat fotbollssverige genom att hålla fast vid sitt spel trots att man går in som underdog till de flesta matcherna. ”Åker vi ur så åker vi ur som IFK Värnamo”, sade Jonas Thern inför säsongen, för att förklara att man inte kommer att rucka på sitt offensiva grundspel oavsett tabelläge. Men som det sett ut så här långt kommer man att hänga kvar med hyfsad marginal.

AIK spelade Europakval så sent som i torsdags, då man saknade covid-sjuke John Guidetti. Tunn offensiv utan John, och dessutom tror vi att det kan finnas en del trötta ben i laget. Värnamo har på sistone visat att man kan stå upp väl mot såväl AIK som Djurgården och Hammarby.

Vi tror på en jämnare match än förväntat, med få mål. ”Under 2,5 mål” spelas, till 1,95 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Vi skulle vilja tipsa er att läsa på om bettingsidor utan konto, vilket är mycket smidigt när man vill spela på odds.

Annan betting på matchen

Det finns mängder av odds på matchen. Nedan finner ni några stycken.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,85
X2 2,20
Båda lag gör mål – Nej 1,90

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.