Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2022

AIK – IFK Värnamo (14/8): Stream, speltips & odds

AIK Värnamo speltips stream

AIK och IFK Värnamo möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni hittar en AIK – IFK Värnamo live stream.

AIK är som vanligt inblandade i toppstriden, och siktar på att som sämst säkra Europaspel till nästa år. En match man bör vinna om man ska vara med i den kampen, är hemma mot IFK Värnamo. Men Värnamo har visat sig vara allt annat än en slagpåse, och vi har en intressant match att se fram emot.

Värnamo har stått för flera imponerande insatser denna säsong, och har ett ganska bekvämt avstånd ned till nedflyttningsplatserna. Här ger vi er allt inför matchen på Friends Arena, från speltips till information om hur ni finner en AIK – IFK Värnamo live stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – IFK Värnamo, Allsvenskan
Var: Friends Arena
När: Kl. 15:00, 14 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 3
Speltips: Under 2,5 mål (1,95 hos Bet365)

Inför matchen

  • AIK har haft ett tufft spelschema på sistone, och i torsdags spelade man en match som gick ända till straffar.
  • Värnamo har på sistone lyckats besegra Hammarby, kryssa mot Djurgården och spela jämnt mot AIK.
  • När lagen möttes, för bara några veckor sedan, vann AIK med 3-2 efter två försvarsmisstag från AIK-lånet Robin Tihi.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’ImrB5MCQ3ZBqXfxm3fU4CLW9cCoeqoZRlf7QmrmP’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – IFK Värnamo

Det är förvånansvärt enkelt att live streama AIK – IFK Värnamo. För att se matchen online på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort, kan ni se Allsvenskan direktsänt online.

Välj själv vilken enhet ni ska använda för att titta på er AIK – IFK Värnamo stream. Se matchen direkt via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Vi är övertygade om att ni kommer att bli nöjda med er AIK – Värnamo live stream. Kvalitén på sändningen är hög, vilket gäller både bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion mycket kunniga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – IFK Värnamo

Speltips & odds: AIK – Värnamo

AIK har stått för en helt ok säsong, där prestationerna varit sisådär men resultaten ändå har kommit. Typiskt AIK-vis, alltså. Nu slåss man i toppen av Allsvenskan, och är samtidigt ett playoff-spel ifrån att ta sig till Europa Conference League. Sett till hur spelet har sett ut, är det svårt att föreställa sig dessa framgångar.

IFK Värnamo är en nykomling som charmat fotbollssverige genom att hålla fast vid sitt spel trots att man går in som underdog till de flesta matcherna. ”Åker vi ur så åker vi ur som IFK Värnamo”, sade Jonas Thern inför säsongen, för att förklara att man inte kommer att rucka på sitt offensiva grundspel oavsett tabelläge. Men som det sett ut så här långt kommer man att hänga kvar med hyfsad marginal.

AIK spelade Europakval så sent som i torsdags, då man saknade covid-sjuke John Guidetti. Tunn offensiv utan John, och dessutom tror vi att det kan finnas en del trötta ben i laget. Värnamo har på sistone visat att man kan stå upp väl mot såväl AIK som Djurgården och Hammarby.

Vi tror på en jämnare match än förväntat, med få mål. ”Under 2,5 mål” spelas, till 1,95 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Vi skulle vilja tipsa er att läsa på om bettingsidor utan konto, vilket är mycket smidigt när man vill spela på odds.

Annan betting på matchen

Det finns mängder av odds på matchen. Nedan finner ni några stycken.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,85
X2 2,20
Båda lag gör mål – Nej 1,90

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar