Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 jul, 2023

AIK – Häcken (8/7): Stream, speltips & odds

aik häcken speltips stream

Vad: AIK – BK Häcken, Allsvenskan
Avspark: Den 8/7, kl. 15:00
Vart: Friends Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Häcken vinner (2.07 hos Expekt)

AIK ska göra sin första match under nye tränaren Henning Berg, och det är regerande mästaren BK Häcken som står för motståndet. Här finner ni allt inför matchen lagen emellan.

AIK:s år har inte varit det bästa, för att uttrycka det milt. Laget har haltat rejält i tabellen, och haft det rörigt bland tränare och sportchefer. Men nu kommer man från en seger – och dessutom ett tränarbyte – och hoppas att säsongen håller på att vända.

Denna söndag ställs AIK mot regerande mästarna Häcken, som gjort en stark säsong. Det blir minst sagt ett intressant möte, som ni här finner allt inför.

Häcken vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Andreas Brännström fick till slut sparken, och det var väl inte så överraskande. Mer överraskande var att det skedde direkt efter en stark insats och seger borta mot BP.
 • Det här är första matchen för AIK:s nye tränare, norske Henning Berg.
 • Häcken vann båda matcherna mot AIK ifjol.

Streama AIK – Häcken

Det är enklare än vad man kan tro att live streama AIK – Häcken, och allt som krävs för att ni ska kunna se matchen online är att ni skapar ett konto hos Discovery Plus och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live.

Det går bra att ha igång er AIK – Häcken live stream från valfri enhet. Se matchen från mobil, dator eller via surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Vi tror att ni kommer att bli mycket nöjda med er AIK – Häcken stream. Det är god kvalitet på bild, ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Häcken

Speltips & odds: AIK – Häcken

Det här har inte varit någon toppensäsong för AIK direkt. Laget ligger på kvalplats i Allsvenskan, och det har varit en hel del turbulens vad gäller ilskna fans, avhoppande sportchef och nu en sparkad tränare.

För Andreas Brännström fick ju sparken häromdagen, direkt efter att man haft en lyckad återstart och övertygande besegrat Brommapojkarna. En aning underlig tajming på beslutet kan tyckas, då det hade varit klart bättre att sparka Brännström i början av uppehållet för att ge nye tränaren Henning Berg mer tid för att få ordning på och sätta sin prägel på laget. Men Berg fanns kanske inte tillgänglig vid den tidpunkten.

Hur som helst blir det mycket intressant att se AIK under Berg. Norrmannen har varit runt i mycket olika klubbar i olika länder, och har satt sin fot i såväl England som Polen, Ungern och Cypern. Han har en relativt balanserad tränarfilosofi, och spelar i regel en ”trygg” typ av fotboll.

Häcken har stått för en väldigt fin säsong så här långt, även om återstarten med 2-2 borta mot Norrköping inte var vad man hade hoppats på. Men laget är alltjämt starkt, och mot ett AIK som fortfarande är svåra att veta var man har tror vi att Häcken segrar. Här väljer vi att spela den raka 2:an, som finnes till 2.07 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Häcken vinner
 • Odds: 2.07
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på AIK – Häcken är från Expekt Sverige. Bettingsidan är väletablerad i Sverige, och där hittar du en mängd bra odds. Titta också in bonuskoder innan du spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Se fler odds på AIK – Häcken nedan.

Speltips Odds från Expekt
1X 1.82
Över 2,5 mål 1.72
Under 2,5 mål 2.12

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar