Torino - Juventus, 3/4: Stream, speltips & odds

Cristiano Ronaldo mötet Torino under lördagen.

Torino och Juventus möts i ett hett “Derby della Mole” i Serie A under lördagskvällen. Kolla in vårt speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er Torino – Juventus stream.

Inför det sprakande italienska derbyt mellan Torino – Juventus under lördagen ser vi hur förutsättningarna är. Båda lagen är inne i en svacka för närvarande, med vardera förlust i senaste matchen i bagaget till detta mötet.

Kolla in vårt speltips till mötet på Stadio Olimpico Grande Torino, eller se hur ni hittar en Torino – Juventus live stream 3/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Torino – Juventus
Matchstart Kl. 18:00, den 3/4
Vart: Stadio Olimpico Grande Torino, Turin
Live stream: Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Juventus – Juventus (Halvtid/Fulltid) (2,20 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Juventus har vunnit sina tre senaste matcher mot Torino.
  • Juventus har gjort sex mål på deras senaste tre matcher, varav de flesta har varit utspridda över nittio minuter.
  • Både Torino och Juventus har inte spelat oavgjort under sina fem senaste matcher.
Resultat Odds
Torino vinner 7.00
Oavgjort 4.33
Juventus vinner 1.45

Oddsen finner du hos Bet365.

Streama Torino – Juventus

Det är lätt att streama Torino – Juventus i Serie A online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365.com
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kronor
  4. Streama Torino – Juventus + alla andra Serie A-matcher

Speltips inför matchen

Under lördagen ska det klassiska mötet “Derby della Mole” i Serie A stå av stapeln mellan Torino – Juventus. Mötet mellan lagen är en match som har varit 19 gånger tidigare. Juventus har en vinstprocent på hela 84% mot Torino på dem gångerna, en historik som vi väljer att fokusera på i detta speltips.

Den här säsongen har inte blivit vad Torino hade tänkt sig, laget parkerar just nu på en sjuttondeplats med blygsamma 23 poäng på 27 matcher – oerhört dåligt facit. I Torinos senaste match förlorade de dessutom mot Albin Ekdals Sampdoria med 1-0 efter ett fint mål av erfarne Antonio Candreva. För närvarande ser ”Il Toro” ut som nedflyttningskandidater.

Torino behöver alla poäng de kan få tag på för att inte riskera att hamna på nedflyttningsstrecket, vi tror dock att de har lite att hämta i denna matchen mot Juventus.

De regerande mästarna kommer till detta spännande derby med en dålig form i ryggen, de har åkt ut Champions League och sladdar ordentligt i Serie A, ett försprång de behöver ta igen. I Juventus senaste match förlorade de mot nykomlingen Benevento med 0-1 i Serie A efter mål av den argentinske bollmottagaren Adolfo Gaich. Andrea Pirlo kommer att försöka göra allt för att vinna detta derby mot Torino under lördagskvällen för att återfå sitt förtroende.

Juventus har en mycket bättre trupp att tillgå än Torino, och vi tror att det kommer att synas i mötet. Med Torino-försvararen Nicolas N’Nkoulou sjuk i covid-19 till detta mötet ökar det Juventus chanser att göra mål i båda halvlekarna. Vi landar i att spela Juventus – Juventus (Halvtid/Fulltid), till fina 2.20 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Juventus – Juventus (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 2.20
  • Spelsida: Bet365

Fler speltips

Inter – Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Inter - Juventus (19/3): Stream, speltips & odds
Det är dags för Derby d'Italia! Läs allt inför Inter - Juventus, som drar igång klockan 20:45 på söndag kväll.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Lazio – Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Lazio - Roma (19/3): Stream, speltips & odds
Rykande hett Romderby! På söndag klockan 18:00 blåser domaren igång denna viktiga match i kampen om Champions League-plats.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
Manchester United- Fulham (19/3): Stream, speltips & odds
FA-cupen. Manchester United och Fulham ställs emot varandra i en kvartsfinal, som blåses igång klockan 17:30 på söndagen.
18 mars, 2023 | Emil Sandberg