Titta på Juventus - Milan: Se på TV & live stream

På söndag kväll har vi möjlighet att titta på Juventus – Milan direkt på internet. Här visar vi er hur ni hittar er Juventus – Milan live stream.

Sista helgen innan landslagsuppehållet erbjuder ett par riktigt högklassiga matcher. I Italien får vi bland annat se de regerande ligamästarna Juventus göra upp med den sovande – eller ska vi till och med säga svårt sjuke – jätten AC Milan. Här visar vi hur ni gör för att streama Juventus – Milan online på nätet.

Det är enkelt att titta på matchen via livesändning på internet. Matchen visas nämligen på Bet365. Läs vidare och få reda på hur du kollar på matchen – steg för steg!

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Juventus – Milan

För att streama Juventus – Milan rekommenderar vi dig att skaffa ett konto på Bet365, då de visar alla matcher från Serie A direktsänt på sin sajt. När du skaffat ett konto måste du sätta in minst 50 kronor för att kunna få tillgång till att titta på fotboll live streams.

Efter att det är gjort är det bara att leta rätt på matchen och titta på din Juventus – Milan live stream. Njut av att se två av de största klubbarna i historien göra upp om poäng på Juventus Stadium.

Det är möjligt att titta på matchen från vilken plattform du vill. Kolla det som kan liknas vid ett derby från mobil, surfplatta, dator eller genom att koppla sändningen till TV.

  • 1. Gå till bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Gör en insättning på minst 50 kronor

Titta på Juventus – Milan på TV

Kanalen som visar matchen är C More Fotboll. Där visas bataljen direktsänt, och har du den kanalen i ditt utbud är det lätt gjort att se matchen på din TV.

Huvudkommentator till matchen mellan ”Bianconeri” och ”Rossoneri” är erfarne och välkände Jesper Hussfelt, och vid sin sida har han Vicki Blommé. Blommé var, likt Hussfelt, tidigare kommentator på Strive och har även bland annat gästat Eurotalk.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 20:30
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Milan är inne i en avgrundsdjup svacka som sträcker sig flera år tillbaka och som inte verkar vända till det bättre på ett tag. Något som skulle kunna ge fansen lite hopp igen, och ge laget lite bättre resultat, är en ankomst av Zlatan Ibrahimovic. En MLS-chef gick nyligen ut i en intervju och sa att Zlatan blivit rekryterad av Milan, men ännu har varken huvudpersonen eller någon av klubbarna gått ut och bekräftat att så är fallet.

Juventus går som vanligt som tåget. Laget leder både Serie A och sin Champions League-grupp, och lär antagligen ta sin nionde raka Serie A-titel i sommar. Här kan ni läsa vårt speltips till Juventus – Milan med mer information och tankar inför matchen.