Juventus - Milan live stream.
NYHETER

Hitta din live stream till Juventus - AC Milan, när lagen möts i Serie A på söndagskvällen.

Streama Juventus – Milan

För att streama Juventus – Milan rekommenderar vi dig att skaffa ett konto på Bet365, då de visar alla matcher från Serie A direktsänt på sin sajt. När du skaffat ett konto måste du sätta in minst 50 kronor för att kunna få tillgång till att titta på fotboll live streams.

Efter att det är gjort är det bara att leta rätt på matchen och titta på din Juventus – Milan live stream. Njut av att se två av de största klubbarna i historien göra upp om poäng på Juventus Stadium.

Det är möjligt att titta på matchen från vilken plattform du vill. Kolla det som kan liknas vid ett derby från mobil, surfplatta, dator eller genom att koppla sändningen till TV.

  • 1. Gå till bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Gör en insättning på minst 50 kronor

Titta på Juventus – Milan på TV

Kanalen som visar matchen är C More Fotboll. Där visas bataljen direktsänt, och har du den kanalen i ditt utbud är det lätt gjort att se matchen på din TV.

Huvudkommentator till matchen mellan ”Bianconeri” och ”Rossoneri” är erfarne och välkände Jesper Hussfelt, och vid sin sida har han Vicki Blommé. Blommé var, likt Hussfelt, tidigare kommentator på Strive och har även bland annat gästat Eurotalk.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 20:30
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Milan är inne i en avgrundsdjup svacka som sträcker sig flera år tillbaka och som inte verkar vända till det bättre på ett tag. Något som skulle kunna ge fansen lite hopp igen, och ge laget lite bättre resultat, är en ankomst av Zlatan Ibrahimovic. En MLS-chef gick nyligen ut i en intervju och sa att Zlatan blivit rekryterad av Milan, men ännu har varken huvudpersonen eller någon av klubbarna gått ut och bekräftat att så är fallet.

Juventus går som vanligt som tåget. Laget leder både Serie A och sin Champions League-grupp, och lär antagligen ta sin nionde raka Serie A-titel i sommar. Här kan ni läsa vårt speltips till Juventus – Milan med mer information och tankar inför matchen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se