Streama Roma – Juventus: Live stream gratis Serie A

  • Dejan Kulusevski målskytt i premiären, fortsätter han på den inslagna vägen?
  • Juventus vann senast mot Sampdoria med 3–0, Roma förlorade senast mot Verona med samma siffror
  • Se en Roma – Juventus live stream gratis
VadRoma – Juventus, omgång 2 i Serie A
VarStadio Olimpico
NärSöndag 27 september, 20:45
Matchen sänds påBet365

Vill du titta på Roma – Juventus?

Streama matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill du, precis som vi, se en Roma – Juventus stream gratis? Tro det eller ej men möjligheten finns faktiskt att se en gratis Serie A stream online.

Streama Roma – Juventus online

Allt du behöver veta för att komma igång med en Roma – Juventus live stream hittar du längre ner i texten. Det går väldigt snabbt och enkelt att starta upp en live stream och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta av sändnigen.

Extra spännande är det att följa Juventus med tanke på det svenska stjärnskottet Dejan Kulusevski. Han startade i premiären och behövde bara 13 minuter för att presentera sig ordentligt. Kan mycket väl bli en framtida storstjärna i europeisk fotboll. Så se till att följa en gratis Roma – Juventus live stream för att inte missa något av talangen.

Roma – Juventus live stream

Det första som krävs är att vi tar reda på vilka som sänder en Roma – Juventus live stream. Det är inga mindre än bet365 som erbjuder den tjänsten. Många kanske förknippar bet365 med betting och gambling. Men de har faktiskt erbjudit live stream under många år. Nu är de större än någonsin och erbjuder live stream på massor av sporter och ligor.

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning på minst 50 kronor
  • Titta på Roma – Juventus live stream

Titta på Roma – Juventus på TV

Det finns möjlighet att se Roma – Juventus på TV och enklast är att bara koppla in en HDMI-sladd från datorn till teven. Det är också det billigaste alternativet.

Att följa matchen på teven är dock inget krav, det går precis lika bra att streama på datorn, i mobilen eller på en surfplatta. Så välj det som passar bäst för dig!

Inför matchen

Juventus är helt klart favoriter att vinna kvällens möte mot Roma, även om Roma spelar hemma. Som vi alla vet är det ingen publik på matcherna och därför spelar inte hemmaplansfördelen så himla stor roll.

Det ska bli oerhört spännande att följa Dejan Kulusevski i jakten på fler mål. Se till att heja fram vår nya stora svenska stjärna. Kom igång lagom till matchstart med en gratis Roma – Juventus live stream online.

Liknande artiklar

Torino - Juventus, 3/4: Stream, speltips & odds
Torino - Juventus, 3/4: Stream, speltips & odds
Det är dags för “Derby della Mole” mellan Torino - Juventus i Serie A. Kolla in vårt speltips till mötet, och se även hur ni gör för att hitta er stream.
News icon30 mars, 2021
Author iconGustaf Rauer
Vi minns: Álvaro Recoba - det glömda geniet
Vi minns: Álvaro Recoba - det glömda geniet
Sportals dokumentärserie om en av fotbollshistoriens hetaste - eller mest anmärkningsvärda - spelare.
News icon29 mars, 2021
Author iconGustaf Rauer
Roma - Napoli, 21/3: Stream, speltips & odds
Roma - Napoli, 21/3: Stream, speltips & odds
Stormatch i Serie A! Kolla in speltips och hitta er live stream till Roma - Napoli.
News icon21 mars, 2021
Author iconEmil Sandberg