Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 nov, 2021

Streama Lazio – Juventus: Se live stream & TV (20/11)

Streama Lazio – Juventus: Se live stream & TV (20/11)

Spelschemat från italienska Serie A bjuder på ett klassiskt stormöte. Rom-klubben Lazio tar emot Juventus på sin hemmaplan. Titta på matchen genom en Lazio – Juventus stream!

Inför matchen så är det Lazio som ligger högst i tabellen – vilket inte tillhör vanligheterna. Juventus är en klubb i en smärre kris. Nu behöver poängen börja trilla in.

För att kunna streama matchen så behöver du hitta en sida med Lazio – Juventus live stream. Vi hjälper dig med att se matchen på TV och online i denna artikel.

Streama matcher från Serie A!

Se fotboll hos Bet365 live streaming

Vad: Lazio – Juventus, Serie A
När: Den 20/11, kl. 18:00
Vart: Olympiastadion, Rom
Live stream: > Se hos Bet365
TV: Cmore Fotboll
Speltips: Juventus vinner matchen (2.38 hos Unibet)

Vi har tagit fram Unibet odds inför matchen. Där kommer du alltid ha bra odds för matcher i Serie A. Hos denna bettingsida så kan du även hämta ut en bonus att spela med!

Lazio – Juventus stream

Du kommer ha möjligheten att streama Lazio – Juventus online via Bet365 TV. Det är en tjänst som finns inne hos en bettingsida som erbjuder både odds och live streaming från Serie A.

Hos Bet365 så räcker det att du har ett spelkonto – och att du spelar på odds. Om du lägger ett bet på matchen över 50 kr så kommer du även kunna se Lazio – Juventus stream.

Varje år så sänder Bet365 live streams massor av matcher från stora ligor i Europa. Där ingår samtliga matcher från Serie A via live streams. Det är en stark anledning till varför just Bet365 är en bra sida för dig. Där samlar du både live sändningar från heta fotbollsmatcher – samtidigt som du kan spela på odds under samma matcher!

En annan streamsida i Sverige som har rättigheter att visa Lazio – Juventus är Cmore. Där kommer du ha en snäppet bättre live stream i HD och med svenska kommentatorer. Det är dock inte gratis att streama Lazio – Juventus online med Cmore. Det krävs nämligen att du köpt ett abonnemang.

För att se Lazio – Juventus hos Bet365 så kan du enkelt börja med att ta dig igenom följande steg.

  1. Ta dig vidare till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Spela på odds
  5. Se Lazio – Juventus live stream

Se matchen på TV

Det kommer finnas goda möjligheter för dig att se Lazio – Juventus på TV. Den kanal som kommer att visa Lazio – Juventus är CMore Fotboll.

Detta är en TV-kanal som ofta sänder stora matcher från bl.a. Serie A. Alla de sportkanaler som finns i Cmores utbud kräver ofta att du har ett speciellt tv-paket.

Har du inte denna kanal idag på din TV – då rekommenderas du att kontakta det företag som idag förser dig med TV-kanaler. De kan troligen hjälpa dig att få tillgång till kanalerna som visar Lazio – Juventus på TV.

  • TV-kanal: Cmore Fotboll
  • Sändningsstart: Cirka 15 min innan avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar