Streama Juventus - Inter: Live stream (Italienska cupen)

Inter - Juventus coppa italia

En semifinal väntar mellan två av Italitens två största klubblag. Läs om hur du kan streama Inter – Juvetus online under den 9/2-2021.

Italienska cupen har en stor prestige – och vi lär se två lag som är extremt sugna på att skapa sig en fördel till returmötet.

Streama Juventus – Inter? Gör det på Bet365!

Italienska cupen (Coppa Italia) – Tillgänglig live streaming
.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Juventus – Inter stream

Under den 9 februari så kommer Inter – Juventus stream att sändas inne hos Bet365. Där kommer alla medlemmar kunna streama fotboll från Italienska cupen (Coppa Italia). Detta gör man gratis genom att tidigare spela på matchen via oddsen som finns. Det räcker att du har minst 50 kr på ditt spelkonto eller spelat på odds för samma summa.

Du kommer inte bara kunna streama Inter – Juventus med ett konto hos Bet365. Där får du även tillgång till alla matcher från La Liga, Serie A, och Bundesliga. Det är ett bra knep att använda för att streama fotboll i Sverige.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto
  • Satsa pengar på matchen
  • Se Inter – Juventus stream

Vi hittar ingen information om andra svenska streamsidor väljer att visa matchen som spelas mellan Inter – Juventus. Inte heller någon TV-kanal i Sverige verkar visa matchen. Därför kanske det är endast Bet365 som vi känner till som kommer att ha live streaming från matchen.

Speltips

Juventus vann den första matchen dessa två lag emellan. Dettta är en semifinal som kräver att man har det bästa resultat efter två matcher. Därför är det just nu klar fördel för att Juventus ska ta sig vidare. De fick inte bara med sig en seger från föregående match. De fick även med sig två mål på bortaplan. Det innebär att en seger med 0-1 för Inter inte kommer att räcka.

Det bäddar för en match där vi kommer att se ett offensivt Inter. Kanske på snudd på desperat om resultatet fortsätter att vara oavgjort tills andra halvlek. Det kan öppna luckor för Juventus att stänga matchen helt.

Vi kommer att spela på att matchen kommer sluta oavgjort. Vi tycker normalt vis att det inte att spela på oavgjorda resultat – men denna matchen så känns det som det enda rätta.

  • Speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 3.50
  • Spelsida: William Hill