Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 dec, 2017

Napoli – Juventus: Live streama matchen

När det handlar om matcher som spelas i den italienska ligan – Serie A så finns det live streams.

Det görs självklart inga undantag för matchen som spelas mellan Napoli – Juventus. Självklart kommer vi guida dig rätt så du kan streama Napoli – Juventus online.

Vi kommer inte bara visa dig vart du kan se matchen via live streaming. Vi kommer allra längst ner i artikeln även dela med oss av ett speltips.

Napoli – Juventus stream

Det finns inte bara en sajt på nätet som kommer erbjuda dig att se matchen mellan Napoli – Juventus . Faktum är att de finns flera sidor online som har Serie A live streams för de som är intresserade.

Vi tycker helt klart att du borde rikta in dig på en sida som kan streama Serie A matcher . Detta kan du göra hos t.ex. bet365. Inne hos denna oddssida så har de nämligen gett spelarna en mix mellan live streaming och betting. Något som vi verkligen uppskattar!

Det ger dig nämligen chansen att både kunna spela på odds och streama Napoli – Juventus på samma sajt. Det innebär att du endast behöver ett konto för att kunna ta del av båda dessa världar.

Att skapa ett konto inne hos bet365 är enkelt, och går snabbt. Det är däremot viktigt att du noterar att det finns ett krav för dig som vill streama Serie A .

Det krav som finns är att du har pengar på ditt spelkonto. Det räcker att du har 50 kronor på kontot för att få tillgång till alla live streams som erbjuds.

Däremot är alla streams inne hos bet365 . Det innebär att de pengar som du har på kontot inte kommer att försvinna när du startar sändningen med Napoli – Juventus.

Istället så är dina pengar till för att du ska kunna betta på de matcher du även kan sända live. Att tippa på matcher som du även kan se online är något vi rekommenderar. Det ger garanterat en extra krydda i matchen!

  • Ta dig till bet365
  • Skapa ett konto
  • Gör insättning
  • Börja streama Napoli – Juventus i Serie A

toppmötet i serie a

Tippa på matchen

Med tanke på att du har pengar på ditt spelkonto när du ska se Napoli – Juventus stream. Då kan du använda dessa pengar på odds.

Om vi då ska hjälpa dig med ett speltips inför matchen så har vi våra aningar om hur matchen ska sluta redan nu.

Juventus är alltid starka oavsett vilket lag de möter, eller vart de än spelar.

Kollar vi däremot till tabellen som gäller för Serie A så hittar vi Napoli allra längst upp. Vilket bäddar för en mycket jämn match. Vi skulle påstå att det är en 50/50-match och kommer därför spela på det lag som har bäst odds på sig att vinna.

Kollar vi då till oddsen så ser vi att det blir Juventus som vi kommer tippa på.

  • Napoli vinner – 2.05
  • Oavgjort – 3.40
  • Juventus vinner – 3.80

Odds från bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar