Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 aug, 2018

Malmö FF – Trelleborg: Live stream, speltips & laguppställning

I helgen vankas det Skånederby, när Trelleborgs FF besöker Malmö FF på Stadion. Malmö måste slicka såren och resa sig, och rädda det som räddas kan genom att säkra en Europaplats till kommande säsong. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till hur du gör för att streama den.

Malmö FF – Trelleborg live stream

Du som vill streama Malmö – Trelleborg kan vara glad, för det är mycket enkelt att titta på matchen online. Allt du behöver för att se matchen är ett konto på CMore.

Med ett CMore-konto och abonnemang kan du titta på alla matcher från Allsvenskan.

Matcherna visas givetvis i hög bildkvalitet – HD – och det är möjligt både att pausa och att spola tillbaka sändningen. Det är dessvärre inte , men det är det ju inte mycket som är.

  • Match: Trelleborgs FF – GIF Sundsvall, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag 18 augusti 16:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – Brorsson – L. Nielsen – Lewicki
Bachirou – Innocent – Christiansen – Rieks
Rosenberg – Strandberg

Skador: Arnor Ingvi Traustason, Behrang Safari (tveksam)
Avstängningar: Lasse Nielsen

Trolig laguppställning, Trelleborgs FF

M. Johansson
Jönsson – Sudic – Blomqvist – Sarkodie
Hörberg – S. Ohlsson – R. Nilsson – Pode
Hümmet – Jovanovic

Skador:
Avstängningar: Lasse Nielsen, Salif Camara Jönsson

Malmö utlagna ur Champions League-kvalet

Malmö FF:s Europaäventyr har inte blivit vad man hoppats och satsat på. Ungerska Videoton FC blev för svårt, och Champions League-drömmen dog.

Lagets förlust innebär dock att man istället skickas till play-off till Europa League, där man kommer att ställas emot FC Midtjylland eller walesiska The New Saints. Midtjylland vann första mötet, som spelades i Wales, med 2-0 och det är därför rimligt att anta att det blir danskarna som väntar. Matcherna spelas den 23 respektive 30 augusti, och Malmö inleder på hemmaplan.

Dags att ta revansch för senaste Skånederbyt

Innan det är dags för Europa League-kval väntar Trelleborgs FF. Nedflyttningskandidaterna har vunnit blott tre allsvenska matcher denna säsong, men en av segrarna kom faktiskt mot Malmö sedan TFF:s Lasse Nielsen nickat in matchens enda mål på stopptid. Både Malmö och Trelleborg har för övrigt en dansk mittback vid namn Lasse Nielsen.

Trelleborg är i en riktigt prekär situation på näst sista plats, och har fyra poäng upp till såväl kvalplatsen som säker mark. Laget kommer senast från en förlust med 1-6 (!) på hemmaplan mot GIF Sundsvall.

Malmö ligger 6:a och har 7 poäng upp till tredjeplatsen, som garanterar Europakval kommande säsong.

Speltips

Vi tror definitivt att Malmö FF vinner matchen, men vi tänker inte spela på det till 1.12 gånger pengarna.

Sedan Uwe Rösler tog över Malmö har laget hållit nollan sex av elva matcher, och då har man för det mesta stått inför större utmaningar än Trelleborg hemma. I de fem matcher man ej hållit nollan har man dessutom släppt in maximalt ett mål.

Vi spelar ”Malmö FF att vinna och hålla nollan” till 1.72 gånger insatsen. Spelet finner ni på Bet365.

  • Tips: Malmö vinner och håller nollan
  • Odds: 1.72, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar