Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Ljajic kan hamna i Manchester City

Tidigare har det framgått att Fiorentinas serbiska yttermittfältare Adem Ljajic trivs alldeles utmärkt i sin italienska klubb, men efter att parternas kontraktsförhandling brakat samman ser intresserade klubbar sin möjlighet att värva 21-åringen.

Manchester City och AC Milan har de senaste månaderna visat tydligt intresse för Ljajic och nu meddelar Fiorentinas sportchef, Danile Prade, att spelarens framtid inte alls är säker.

– Vi försöker att förlänga Ljajics kontrakt men allt beror på spelaren och hans egen önskan. Det kommer att äga rum ett viktigt möte mellan spelarens agent och vår president, men vår klubb vill bara ha motiverade spelare som vill stanna i Fiorentina, säger Prade.

– Vi får helt enkelt utvärdera situationen dag för dag.

Manchester City vill gärna värva en femte storspelare för den här säsongen, Manuel Pellegrini har redan spenderat runt en miljard kronor på nya spelare den här sommaren. Men flera andra klubbar är också intresserade, däribland AC Milan och Chelsea.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar