Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 feb, 2021

Juventus – Crotone: Stream, odds & speltips (22/2)

Speltips & Odds: Milan – Juventus 5/1

Det spelas fotboll i Serie A under måndagskvällen den 22 februari. Juventus tar emot Crotone – och kanske blir det en Dejan Kulusevski från start!

Vi kommer här att uppdatera med en guide inför Juventus – Crotone. Vi visar vart på nätet som du kan streama matchen. Vi tipsar alltid om matcher som sänds live från Serie A. Utöver live streaming så kommer du få hjälp med ett Juventus – Crotone speltips. Vi sorterar de bästa oddsen som vi väljer att spela på.

Inför matchen så ser Juventus ut som favoriter – men har problem. Kanske kan Crotone hälla salt i såren för regerande mästarna?

Vad: Juventus – Crotone, Serie A
Live stream: > Se Juventus – Crotone hos bet365
Matchstart Kl. 20:45, den 22/2
Vart: Juventus Stadium
TV-kanal: CMore Fotboll
Speltips: Under 2,5 mål i matchen (3.05 hos Unibet)

Inför matchen

  • Juventus har ett tight spelschema pga Champions League. Flera spelare kan vilas när man möter tabelljumbon Crotone.
  • FC Crotone vann senaste matchen i Serie A med 4-1 mot Benevento. Kanske skakar det fram lite självförtroende?
  • Juventus ser ut att ha tappat chansen att vinna ligan i år.

Streama Juventus – Crotone

Det är inne hos Bet365 som vi rekommenderar dig att streama Juventus – Crotone. De har en live streaming som sänder från flera stora fotbollsligor i Europa. Där kommer det att ingå att se Serie A matcher. Det finns även sändningar som visar Bundesliga streams och La Liga streams.

För att låsa upp Bet365 live streams så behöver du ett finansierat konto. Det räcker att du spelar på odds för att kunna få gratis sport streams ”på köpet”. Ett bra knep för att följa fotbollen du är intresserad av.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds
  • Se Juventus – Crotone live stream

Speltips inför matchen

Om du vill spela på odds inför Juventus – Crotone den 22/2 så lägger vi här upp ett speltips.

Ska vi jämföra de troliga startelvorna för lagen så är det otrolig fördel Juventus. Det skulle kunna bli 6, 7-0. Det kommer absolut inte hända ikvällens match. Juventus har haft stora problem med anfallsspelet denna säsongen. Det blev påtagligt i matchen mot FC Porto i Champions League. FC Porto kunde enkelt pressa Juventus uppspel och gjorde de ofarliga i stora delar av matchen.

Att Crotone skulle vinna på Juventus Stadium ser vi inte alls som rimligt. Det brukar lösa sig till slut för Juventus. Vi tror det kommer bli målsnålt. FC Crotone kommer troligen att kopiera Portos strategi från matchen i Champions League. Frågan är om man lyckas eller inte.

Oddsen på ett oavgjort resultat (8.50) lockar lite. Men känns inte särskilt spelvärt vid närmare eftertanke. Vi kommer tippa på att det blir målsnålt. Det innebär att vi tror Crotone kommer lyckas till viss del att stoppa Juventus – men inte orka på slutet.

  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 3.05
  • Spelsida: Unibet

Juventus – Crotone odds

Här hittar du fler av de bästa odsen enligt vår åsikt. Vi har radat upp några intressanta spel som du kan rygga. Vår odds är hämtade från Unibet. Där kan du även hämta en bet bonus som ny medlem.

Spel Odds från Unibet
Juventus vinner 1.13
Oavgjort 8.50
Dejan Kulusevski gör mål 2.20
Juventus vinner med 2-0 6.75
Över 10,5 hörnor i matchen 2.02
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar