Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 jul, 2011

Hamsik inte nog för att vinna Champions League

Silvio Berlusconi och Adriano Galliani har lovat att bygga ett AC Milan som ska vinna Champions League om ett par år. Marek Hamsik har ryktats vara på väg till klubben som en viktig pusselbit i lagbygget – men Gennaro Gattuso tror att det krävs mer än så.

– Hamsik kan göra oss ännu mer konkurrenskraftiga, men värvningen av honom är inte tillräckligt för att vinna Champions League, förklarar Gattuso till Sky.

Tidningarna i Italien är övertygade om att Milan kommer att göra ett sista, ärligt, försök att värva Hamsik trots att Napolis president, Aurelio De Laurentiis, fortsatt hävdar att mittfältaren inte är till salu.

– Det är tydligt att Milan gillar Hamsik, men jag tror inte att vi har pengarna som krävs för att köpa honom. Vi talar om en summa på 300-400 miljoner kronor.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar