Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 feb, 2010

Defensiven måste bli bättre

Juventus tog en viktig seger i Amsterdam för en vecka sedan och är storfavoriter när returmatchen mot Ajax spelas imorgon. Giorgio Chiellini försäkrar om att klubben satsar på turneringen.

– Vi kommer från ett bra resultat från Amsterdam, men vi vet att det inte krävs mycket för att matchen ska vända, vi måste göra det bra och visa det på planen, säger Chiellini till Juventus.com inför matchen.

– Juventus styrka har alltid varit defensiven och vi jobbar varje dag med att ta bort även de små misstagen. Målet med kommande matcher är att gå tillbaka till att inte släppa in några mål, vi har inte hållit nollan sedan den 22 november mot Udinese – om vi bortser Coppa Italia mot Napoli – det stör oss.

– Vi är utslagna i cupen och ur titelkampen och vi kommer att försöka gå vidare i Europa League. I Serie A är vårt mål att komma så högt som möjligt.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar