Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 nov, 2010

Behöver fansen mer än någonsin

Inter är inne i en riktigt tuff period för tillfället, något som matchen mot Chievo igår blev ett tydligt tecken på. Rafael Benítez har inte fått njuta av en seger på fem raka matcher och har nu kniven mot strupen hemma mot FC Twente i Champions League på onsdag.

– Jag kommer att säga till fansen att vi förväntar oss att de kommer till San Siro på onsdag, vi behöver dem mer än någonsin, säger Esteban Cambiasso till klubbens hemsida.

– Vi har många svårigheter framför oss, nu måste vi ta tjuren vid hornen. Det är inte en lätt situation för oss men vi måste ta oss ann utmaningarna. Jag tror att det blir bättre, även i Champions League.

En seger mot FC Twente på onsdag skulle innebära avancemang till åttondelsfinal i Champions League. En förlust däremot kan bli väldigt ödesdiger.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar