Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 sep, 2018

Streama Wolves – Leicester City: Se matchen via live stream

Engelska ligacupen är igång på riktigt, när topplag äntligen kliver in i turneringen. Just Wolves och Leicester var dock med redan sedan tidigare, men det är den enda matchen mellan två Premier League-lag idag. Läs om hur du gör för att streama matchen direkt.

Streama Wolves – Leicester City

Wolverhampton Wanderers möter Leicester City i engelska ligacupen, i den enda matchen mellan två klubbar från Premier League ikväll. Läs vidare för att få reda på hur du tittar på matchen från EFL Cup via live stream.

Gå in på Bet365, skapa ditt konto och titta på engelska ligacupen!

  • 1. Skapa dig ett konto på Bet365
  • 2. Sätt in minst 50 kronor på kontot
  • 3. Streama Wolverhampton – Leicester City live

Titta på Wolverhampton – Leicester City på TV

Du som vill titta på Wolves – Leicester City på TV får det svårt. Matchen sänds nämligen inte på någon Tv-kanal eller Viaplay eller liknande, så därför får du helt enkelt skapa ditt konto på Bet365 för att kunna titta. Men det är bra pris och bra bild, så det är inget negativt i det.

Om du tittar på matchen på Bet365 via din dator kan du, med HDMI-kabel, koppla matchen till din TV.

Inför Wolves – Leicester City

Där går vi igenom de tre bästa matcherna från engelska ligacupen den 25:e september.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar