Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 mar, 2017

Vinn en Premier League-tröja – Spela på höga odds!

Det händer med jämna mellanrum att bettingsidor på nätet erbjuder dig extra tävlingar eller kampanjer. Så även Leo Vegas som just nu låter alla deras spelare vinna en tröja från valfritt lag i Premier League.

För att vinna en tröja från valfritt lag i Premier League så behöver du först och främst vara medlem inne hos Leo Vegas. Sedan behöver du även visa att du har skicklighet när det kommer till att betta på odds.

För att få all information om hur denna tävling går till så kan du läsa vidare, eller gå direkt till Leo Vegas. Där kan du direkt registrera ett spelkonto för att vara med om att vinna en tröja från ett lag i Premier League.

leo vegas betting

Så tävlar du!

Som vi tidigare nämnde så behöver du först ha ett spelkonto hos Leo Vegas sportsbooking. Ett sådant konto kan du enkelt och snabbt skaffa. Både nya och gamla medlemmar kan delta i denna tävling.

Själva uppgiften som du står inför är att betta ett kombinationsspel. Det innebär att du ska tippa på flera matcher i samma kupong. Det lägsta oddset som du kan ha i din kupong för att vinna tröjan är 21.00. Var uppmärksam på att du endast kan lägga till matcher från Premier League.

Den insats som du behöver lägga på din spelkupong är 100 kr, och du kan försöka hur många gånger som du själv vill.

När du valt en spelkupong med flera matcher i, samt med ett totalt odds på över 21.00. Då är du med i tävlingen. Skulle ditt spel gå in, ja, då kommer du att få motta en valfri tröja från valfri klubb i Premier League.

  • Skapa ett spelkonto eller logga in hos Leo Vegas
  • Satsa på ett kombinationsspel från Premier League med minst 21.00 i odds
  • Lägg en insats på 100 kr
  • Om du vinner ditt spel så belönas du med en vinst + en valfri tröja från Premier League

Läs recension om Leo Vegeas

Har Leo Vegas bra odds?

När det kommer till vilken bettingsida som har bäst odds så finns det ingen självklar vinnare. Många spelsajter erbjuder bra odds på olika events. Vissa sajter satsar kanske mest på fotboll, samtidigt som andra kanske är ute efter att erbjuda bäst odds på ishockey.

När det kommer till Leo Vegas så kan vi direkt se att de håller bra odds på ett utbrett sortiment av sport och fotboll. Faktum är att Leo Vegas erbjuder så pass bra odds att de hamnar med på vår topplista.

I vår topplista kan du själv se och jämföra vilka olika sidor som har de bästa oddsen på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar