Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 9 aug, 2019

Titta på Liverpool – Norwich: TV & live stream

Äntligen drar Premier League igång, och först ut får vi se Liverpool – Norwich. Här tar vi oss an hur ni bär er åt för att streama matchen live på nätet.

Väntan på att Premier League ska börja är stor, inte bara i England utan även här i Sverige. Många är de som väntar på att få se sitt favoritlag spela, och först ut spelar den regerande silvermedaljören. I den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att streama Liverpool – Norwich live.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Liverpool – Norwich på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Liverpool – Norwich live

För att se Liverpool – Norwich via live stream behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som visar matchen på nätet. Skaffa ditt konto och se matchen direkt.

Det går att kolla på din liveström från vilken plattform du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Med Viaplay kan du streama alla matcher i Premier League.

Viaplay är en erkänt bra sajt med duktiga experter. I studion brukar vi bland annat få se Bojan Djordjic, Erik Niva, Martin Åslund, Lars Lagerbäck, Ola Andersson med flera. Ibland dyker även den förre landslagsförsvararen Jonas Olsson upp och babblar på sin skånska dialekt.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Liverpool – Norwich via live stream (avspark 21:00 fredag 9 augusti)

Titta på Liverpool – Norwich på TV

Den kanal som visar Liverpool – Norwich är Viasat Sport Premium. Har du den i ditt utbud kan du således utan problem titta på matchen.

Ratta in kanalen, sätt dig i soffan, fyll chipsskålen och njut av att titta på Liverpool – Norwich på TV.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Den första omgången i Premier League inleds ikväll, fredagen den 9 augusti, med att titelutmanaren Liverpool ställs emot nykomlingen Norwich.

Liverpool missade ifjol Premier League-titeln med en enda poängs marginal, då man trots en fantastisk säsong med 97 inspelade pinnar fick se Manchester City vinna titeln framför ögonen på sig.

Norwich vann Championship ifjol och satsar i första hand på att hänga kvar i Premier League, vilket är standard för nykomlingar.

Sadio Mané missar matchen och Divock Origi väntas kliva in från start i hans ställe.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar