Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 okt, 2016

Sunderland-Arsenal: Ska Gunners ta femte segern i rad?

Vi har kommit fram till omgång 10 i Premier League. Hittills har inget lag gjort några större överraskningar. Utan tabellen ser just nu ut på det sätt som många experter tidigare skulle gissat. Det är dock för tidigt för att förutspå ett lag som vi tror kommer hålla hela säsongen.

En ständig toppkandidat är Arsenal som spelat bra fotboll de senaste åren. Arsenal ligger just nu med bland de fem topplag som just nu dominerar Premier League. Matchen mot Sunderland är en viktig kamp. Det gäller verkligen att hålla fokus och spela sitt eget spel. Oavsett vilket lag man möter.

Avspark: 13:30, den 29 oktober
Arena: Stadium of Light
Visas hos: ViaPlay & Unibet (vissa länder)

Seger för Gunners?

Allt lutar egentligen mot att Arsenal ska vinna matchen på bortaplan mot Sunderland. Det råder inga tvivel om att Arsenal har bäst förutsättningar för att vinna. De har en betydligt mer värdefull, och talangfylld trupp.

Dessutom kommer Arsenel direkt från en riktigt bra trend. De har lyckats vinna alla deras fyra senaste matcher. Ska laget lyckats att vinna mot Sunderland så plockar laget fem segrar i rad. Det är ett ovanligt bra facit, trots att det är Arsenal vi syftar på.

Sunderland har inte speciellt mycket att sätta emot. Det skulle vara om de spelar ett excellent försvarspel, och verkligen tar vara på de få chanser som eventuellt ges.

Odds på matchen

För att öka spänningen i matchen så kan du självklart spela på liveodds, eller odds innan matchen. Du lägger då in ett tips där du tippar vinnaren i matchen. Du kan självklart betta på mängder av saker inom matchen. Såsom hörnor, målgörare, exakt resultat, handicap m.m.

Vi rekommenderar dig helt klart att ta Arsenal som vinnare i matchen. Det ger oss inte speciellt bra odds på matchen. Däremot är det tipset det enda som vi egentligen kan ta. Arsenal kommer att vinna matchen, det känner vi verkligen på oss, samtidigt som allt talar för det.

  • Arsenal vinner – 1.36
  • Oavgjort – 4.75
  • Sunderland vinner – 8.00

Oddsen är hämtade hos Bet365, notera gärna att oddsen kan ändras & uppdateras ju närmare avspark vi kommer.

Se engelsk fotboll

Det är många i Sverige som letar efter streams till Sunderland mot Arsenal. Det är inte den enda matchen människor gärna vill se. Många söker hela tiden efter streams i Premier League. Detta har resulterat i att många av matcherna nu visas hos Bet365 eller Unibet.

Att streama fotboll från helgens fotboll från Premier League kan bli svårt. Vi hittar just nu ingen information om att de kommer visa matchen inne hos Bet365 eller Unibet. Det innebär att det troligen inte kommer finnas en stream på Premier League-matchen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar